Terase amenajate cu mobilier din paleti – Cum sa ii refolosim creativ

0
963

Terase amenajate cu mobilier din paleti – Cum sa ii refolosim creativ

Daca terasa casei este locul tau de relaxare si iti place sa-ti petreci timpul in mijlocul naturii, atunci aceste proiecte iti vor fi de ajutor. De ce spunem asta? Pentru ca ti-am pregatit aici cele mai frumoase idei de terase amenajate cu mobilier confectionat din paleti. Paleti pe care ii poti refolosi intr-un mod cat mai practic, dar si creativ.


Terase ameajate cu mobilier realizat din paleti – Cum sa ii refolosim practic si creativ

Cand vine vorba despre amenajarea terasei, parerea noastra este ca nu ar trebui sa investim foarte multi bani. De aceea consideram ca paletii din lemn reprezinta cea mai ieftina solutie. De ce sa scoatem o multime de bani din buzunar, cand putem realiza corpuri de mobilier transformand paletii intr-un mod creativ. Tocmai de aceea propunem sa aflam din aceste imagini cum sa decoram terasa cu fotolii si canapele confectionate exclusiv din paleti.

terase amenajate

Paletii din lemn, o categorie ieftina de materiale care pot fi reciclate intr-un mod creativ si practic

Paletii sunt considerati o categorie ieftina de materiale. Mai mult de atat, pot fi reciclati intr-un mod creativ. De aceea, fie ca vorbim de piese de mobilier precum fotolii confortabile sau despre canapele, costul ramane aproape la fel. Adica minim. Poate doar accesoriile sa coste ceva mai mult. Dar nici acestea, avand in vedere ca este vorba despre niste banale huse si cateva pernute fantezie.

terase amenajate

Idei de terase amenajate intr-un stil rustic. terase amenajate

terase amenajate terase amenajate

Idei de mobilier pe care il putem realiza din paleti

Mentionam mai sus fotoliile si canapelele ca idei de mobilier din paleti. Trebuie sa stiti ca nu sunt printre singurele piese de acest gen. Mai pot fi confectionate masute pentru cafea, minibaruri pentru gradina si asa mai departe.


terase amenajate terase amenajate terase amenajate

Accesorii care inveselesc decorul – Idei practice

Daca ar fi sa alegem noi din multitdinea de accesorii, cu siguranta le vom alege pe cele mai colorate. De ce credeti? Pentru ca inveselesc decorul.

sursa foto: Pinterest