Top 10 gradini verticale practice si utile pentru orice incapere

Top 10 gradini verticale practice si utile pentru orice incapere

Problema spatiilor mici poate afecta chiar si gradinile, nu numai alte incaperi in care depozitam sau incaperi in care locuim in viata de zi cu zi. Daca vrei sa economisesti spatiul, te invitam sa vezi cum poti realiza gradini verticale practice.
Intotdeauna a existat o problema cu spatiile mici. De ce? Nu avem tot spatiul pe care il vrem pentru a amenaja o gradina si nici nu putem sa amenajam o gradina intr-un spatiu mic daca avem multe plante de ingrijiti, multe fructe delicioase de plantat, dar si multe flori colorate pe care vrem sa le crestem. Se pare ca acum putem face acest lucru, dar intr-un mod mai practic, care va economisi o multime de spatiu. Cum asa? Putem realiza gradini verticale! Daca ai o gradina mica, probabil stii si tu cum este sa te limitezi la doar cateva plante, nu-i asa? Gradinile verticale ne sar in ajutor pentru a nu mai fi nevoiti sa facem acest lucru. Plantati toate florile frumoase pe care le doriti, dar si toate fructele si legume pe care vreti sa le cresteti.


Sacii verticali cu buzunare

Puteti folosi buzunarele atat pentru a planta direct flori si alte plante verzi acolo sau pentru a pune ghivecele in aceste buzunare. Ne va fi mult mai usor atunci cand vom dori sa udam si sa ingrijim plantele.

Daca sacii verticali nu sunt o solutie pentru voi, apelati la ceva mai practic, cum ar fi paletii din lemn. Va puteti inspira si din pozele de mai jos pentru a vedea cum puteti face acest lucru. Plantele vor fi aerisite, iar voi nu va mai trebui sa va faceti griji in legatura cu spatiul pe care il aveti disponibil.

Suna bine, nu-i asa? Va invitam sa va inspirati si voi din pozele pe care le-am pregatit in articolul de astazi!


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI