Primavara vine cu cele mai frumoase idei de decoruri din flori

Primavara vine cu cele mai frumoase idei de decoruri din flori

Este o zi speciala. Este o zi in care florile ne coloreaza viata si o fac mai frumoasa. Frumoase sunt si aceste idei de decoruri din flori, decoruri care ne taie respiratia atunci cand le privim.


De ce idei de decoruri din flori?

O singura intrebare, mai multe raspunsuri. De exemplu, unul din raspunsuri ar fi ca florile fac parte din decorul exterior al casei, iar lipsa lor inseamna un design nedefinit. Un alt raspuns ar fi ca plantele decorative aduc acel plus valoare, din punct de vedere estetic, locului in care sunt expuse. Pentru ca florile sunt frumoase. Pentru ca armonia dintre ele se reflecta in starea noastra de bine. Iar acestea sunt doar cateva din multitudinea de raspunsuri pe care le putem da despre decorurile din flori.

decoruri din flori decoruri din flori

Primavara, un anotimp al frumusetii si al culorilor

Ei bine, da. Iubim primavara pentru ca este plina de frumusete si culoare. Iubim primavara deoarece ne ofera posibilitatea crearii unor decoruri minunate in curte si in gradina. Iubim primavara pentru ca inseamna pentru noi toti privelisti minunate.

Asadar, pentru ca este o zi speciala, ne-am propus sa va delectam privirea cu aceste decoruri spectaculoase, si de ce nu, sa va inspirati din ele pentru propriile aranjamente exterioare.


decoruri din flori decoruri din flori decoruri din flori

Decoruri din flori – Idei de aranjamente si combinatii de culori

Firave si gingase, florile sunt cele care dau forma si culoare exteriorului. Iar ca sa folosim o expresie plastica, putem spune despre flori ca sunt cei mai priceputi gradinari. Gradinari care stiu sa infrumuseteze totul in jurul lor. Gradinari carora nu trebuie sa le explice cineva cum sa combine culorile intre ele, cum sa transforme mica gradina intr-un curcubeu spectaculos, dar mai ales cum sa o puna in valoare.

Ramaneti asadar in compania acestor idei de amenajari cu flori, idei pe care le puteti pune cu usurinta in practica. Mai ales ca aveti primavara de partea voastra. Iata!

decoruri din flori

decoruri din flori decoruri din flori decoruri din flori

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI