Vrei mai multe idei de amenajari pentru gradina ta? Inspira-te din articolul de astazi

0
2657

Vrei mai multe idei de amenajari pentru gradina ta? Inspira-te din articolul de astazi

Nu vreti sa apelati la sfaturile unui specialist in peisagistica deoarece costa? Dar nici nu ati vrea sa ramaneti cu cea mai urata gradina din cartier? Nu va intristati, pentru ca avem noi o multime de idei de amenajari. Gratis! Trebuie doar sa urmariti imaginile de mai jos si sa le impartasiti cu prietenii vostri. Mai pe scurt, like and share!


Piatra de rau, o categorie ieftina si accesibila de material

Considerand piatra de rau ca fiind o categorie de materie prima accesibila si ieftina, in sensul ca se gaseste peste tot, priviti mai jos cat de simplu este sa amenajati spatiile cu flori sau marginile aleilor din curte.

Amenajarile cu piatra de rau mai inseamna si costuri reduse

Pietre de rau se gasesc oriunde, iar asta nu inseamna decat ca se poate face o economie destul de importanta in bugetul familiei.

Mai putine buruieni in curte

Nimeni nu isi doreste o curte plina de buruieni. Astfel de amenajari va dau posibilitatea de a aseza o folie din plastic sub stratul de pietre, iar asta nu face altceva decat sa impiedice buruienile sa creasca necontrolat. Practic si eficient, spunem noi!


gradina gradina

Piatra de rau, pentru o gradina unica

Oricine isi doreste sa iasa in evidenta cu o gradina unica. Piatra de rau este un material din care se pot realiza o multime de decoruri interesante. Spre exemplu, puteti crea mici santuri care imita albia unui rau. Exact ca in imaginile de mai jos.

Podetele din lemn ca piese principale in decor

Pentru a face gradina si mai interesanta, o puteti infrumuseta cu o serie de constructii din lemn. De exemplu, cu podete. Parerea noastra este ca vor arata spectaculos. Iata!

Este lesne de inteles ca plantele sunt cele care desavarsesc decorul! Priviti!

sursa foto