Cum realizam dintr-un furtun din plastic obiecte utile pentru gradina

0
38

Cum realizam dintr-un furtun din plastic obiecte utile pentru gradina

Primavara bate la usa, prin urmare si curatenia prin gradina sta sa inceapa. Iata asadar un bun prilej de a mai tria din lucrurile care stau inutil si fara folos prin curte sau prin dependintele casei. Iar daca printre acele lucruri se numara si furtunul cu care ati udat asta vara straturile de rosii, dar care s-a stricat si v-ati gandit sa-l aruncati, noi va spunem sa renuntati la aceasta idee deoarece puteti confectiona din el o multime de obiecte folositoare pentru casa.

Presupunand ca nu stiti cum sa incepeti astfel de proiect va spunem noi prin intermediul imaginilor din acest articol care va arata cum sa realizati niste cosulete pentru depozitat diverse obiecte marunte.

Fara a folosi o tehnica anume, infasurati pur si simplu capatul furtunului, prinzandu-l din loc in loc cu coliere din plastic, exact ca in imaginile de mai jos.

Daca va incanta astfel de proiecte si v-ati propus sa le realizati, nu uitati ca asteptam postarile voastre si nu in ultimul rand sa le comentati pe pagina noastra de facebook. Spor!

 

gradina

Unde puteti folosi astfel de covorase? La usa de la intrare, intr-o mica magazie de unelte sau pentru a decora micile bucatarii de vara. Sau mai puteti imbraca unele scaune care s-au deteriorat si nu vreti sa le aruncati la gunoi.

gradina

Mai puteti folosi astfel de cosulete si la caratul legumelor si zarzavaturilor din gradina.

gradina

gradina

 

Mai poate fi folosit, ca solutie de moment, la repararea gardului care delimiteaza straturile cu flori sau cu legume. O idee buna nu-i asa?

gradina

sursa foto

Se incarca...

S-ar putea sa-ti placa si: