Idei pentru gradini verticale care ajuta la economisirea spatiului

0
62

Idei pentru gradini verticale care ajuta la economisirea spatiului

Femeile iubesc florile, iar daca ele dispun de un spatiu mic, acest lucru nu le impiedica sa aiba ghivece cu flori frumoase, viu colorate, care sa le faca incapera si viata mai frumoasa. Spatiul mic reprezinta o problema pentru fiecare dintre noi, iar gradinile acestea verticale ne ajuta pentru a economisi si a maximiza locul. Haideti sa urmarim urmatorul articol care ne ofera idei pentru a planta florile in ghivece, iar ghivecele sa fie aranjate in gradini verticale, perfecte pentru orice apartament sau garsoniera.

Primii pasi

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa gasiti un perete disponibil din casa, pe care sa il folositi atunci cand veti realiza aceasta gradina verticala. Mare atentie insa, peretele trebuie sa aiba acces la lumina si eventual sa fie ferit de spatiul in care faceti mancare. Pe el puteti fixa diversele suporturi pentru plante.

Ce plante alegem?

Plantele de interior pe care le alegem trebuie sa fie micute si sa ne permita timpul sa avem grija de ele, asa cum trebuie. De exemplu, putem alege plante frumoase precum arborele de cafea, arbore ce cuprinde peste 60 de specii, iar unele dintre aceste specii cresc foarte bine in apartamente. O alta idee frumoasa este bambusul. Planta ce semnifica prosperitate si longevitate, bambusul este folosit pentru aranjamentele florale, el simbolinzand fericirea, bunastarea si sanatatea.

Ideile sunt numeroase, nu trebuie decat sa alegem ideea care ni se potriveste si sa o punem in aplicare.

Paletii din lemn

Aceste materiale folositoare pot fi perfecte pentru a realiza un suport pentru perete, cu ajutorul caruia ghivecele sa stea sustinute. In dormitor sau in sufragerie, un astfel de palet din lemn poate fi perfect in orice decor si se poate mula in orice incapere.

Noi va dorim spor la treaba si speram ca ideile din acest articol sa va fie folositoare si sa va inspire inspre a realiza multe proiecte frumoase.

gradini verticale (1)

gradini verticale (3)

gradini verticale (4)

gradini verticale (5)

gradini verticale (6)

gradini verticale (7)

gradini verticale (8)

gradini verticale (9)

gradini verticale (10)

gradini verticale (11)

gradini verticale (12)

gradini verticale (13)

gradini verticale (14)

gradini verticale (15)

gradini verticale (16)

gradini verticale (17)

via

Se incarca...