Valuri galbene in curtea casei tale – Flori de o culoare intensa, superba

0
4901

Valuri galbene in curtea casei tale – Flori de o culoare intensa, superba

O explozie de pasiune si stralucire iti ofera aceste valuri galbene de flori frumoase. Culoarea va iesi cu siguranta in evidenta.


Galbenul este o culoare ce iese in evidenta intr-un mod placut, fiind culoarea soarelui. De aceea, te invitam si pe tine sa iti decorezi frumos gradina si curtea cu ajutorul unor flori galbene, absolut superbe. Acestea sunt frumoase, pline de culoare, o culoare ce ne aminteste de soare.

Ce flori galbene poti alege pentru curtea ta

De la trandafiri galbeni, pana la crizanteme, narcise, dar si craite, toate aceste plante sunt ideale pentru curtea ta.

Trandafirul este una dintre cele mai populare flori din intreaga lume. Infrumuseteaza orice curte, se ingrijesc destul de usor si sunt plante care iti incalzesc inima. Se spune ca trandafirul galben este floarea geloziei. Barbatul care ofera un trandafir galben unei femei se spune ca ar fi un barbat gelos. Nu stim daca acest lucru este adevarat sau nu, insa stim cu siguranta ca trandafirii galbeni sunt unele dintre cele mai frumoase flori datorita acestei culori. Il poti combina cu alte flori de alte nuante pentru a avea un buchet de flori impresionant.


Craitele sunt si ele flori frumoase, deosebite, apreciate mai ales datorita faptului ca au o perioada lunga de inflorire. Ne infrumuseteaza gradinile din luna iunie-iulie pana toamna tarziu, in octombrie.

Combinatia de galben si mov este ideala pentru o curte deosebita, eclectica

Daca vrei ca nuantele florilor tale sa iasa in evidenta, te invitam sa le combini. Movul si galbenul se potrivesc perfect, iesind in evidenta intr-un mod deosebit de frumos.

galbenele

5 Motive pentru care ar trebui sa plantezi lavanda, iarba vrajitoarelor

Nu-ma-uita, floarea cu beneficii uimitoare care se reinsamanteaza singura

Cresterea si ingrijirea petuniilor – Sfaturi utile pentru o gradina de vis

sursa foto: Pinterest