Infrumuseteaza-ti gradina cu aceste idei de decoruri pentru pomii inverziti

0
190

Infrumuseteaza-ti gradina cu aceste idei de decoruri pentru pomii inverziti

Ne este greu sa credem ca cei care locuiesc la curte nu si-au plantat in gradina pomi de toate soiurile, incepand de la cei fructiferi si pana la cei ornamentali, si asta deoarece pomii sunt cei care desavarsesc aspectul casei, daruindu-ne totodata din bogatiile lor. Dar nu despre recoltele obtinute de la pomi vom vorbi in acest articol, ci despre felul cum ii putem amenaja.

Desi avem in gradina o multime de decoruri specifice verii, iata ca mai exista un loc pe care nu ne-am gandit sa-l amenajam asa cum trebuie, multumindu-ne doar sa-l curatam de frunzele cazute pe pamant, respectiv cel din jurul copacilor.

Iar astazi vrem sa va captam atentia cu idei de amenajari exterioare putin mai neobisnuite. De ce mai neobisnuite? Deoarece este vorba despre felul cum un astfel de spatiu poate fi infrumusetat plantand flori de vara, flori care rezista la umbra.

Iar daca va intrebati ce fel de decoruri puteti realiza, va spunem ca unele simple, din piatra sau din borduri suprapuse, dar si din caramizi spre exemplu.

Printre plantele carora le plac astfel de locuri se numara urzicuta decorativa sau panselutele.

Dar mai bine va lasam sa urmariti imaginile de astazi despre cum puteti amenaja pomii din gradina, in asa fel incat sa fie in armonie deplina cu celelalte decoruri pe care le-ati realizat pana acum. Iata!

Daca v-au placut aceste idei de amenajari, nu ezitati sa le comentati pe pagina noastra de facebook.

gradina

Proiecte Inainte si Dupa amenajare.

gradina

gradina

gradina

gradina

Decoruri realizate din lucruri pe care nu le mai folositi, precum o bicicleta.

Idei de a ingradi locul cu borduri simple.

Idei de a ingradi locul din jururl pomilor cu bucati de lemn.

Decoruri folosind lampi solare.

Un alt proiect Inainte si Dupa amenajare.

sursa foto

 

Se incarca...