101 Aranjamente superbe cu flori pentru o curte de care sa te mandresti

101 Aranjamente superbe cu flori pentru o curte de care sa te mandresti

Florile se pot transforma cu usurinta in mandria noastra, mai ales atunci cand alocam timp si energie pentru a le creste si ingriji, transformandu-le in aranjamente superbe. De aceea, atunci cand sunt pozitionate in curte, ele transforma orice spatiu simplu in unul cu adevarat spectaculos.


De la flori colorate, pana la plante verzi ce sunt combinate cu lucruri refolosite, toate acestea se transforma in proiecte spectaculoase. Curtea ta este cartea de vizita a gospodariei deoarece este primul lucru pe care il vad musafirii atunci cand pasesc pragul portii tale. De aceea, ea nu trebuie doar sa fie ingrijita, ci sa aiba si aranjamente cu flori frumoase.

Alege flori colorate care sa iti faca curtea mai frumoasa

Florile colorate, dar mai ales combinatiile de culori vor iesi frumos in evidenta in gospodaria ta. Alege combinatii ce nu au cum sa nu te impresioneze. De exemplu, florile mov fac o echipa foarte buna cu florile galbene. Contrastul dintre aceste doua nuante este de neegalat, el neavand cum sa nu iasa in evidenta in orice gospodarie.

Aranjeaza-le in forma de spirala

Cu ajutorul unor pietre naturale cu care sa delimitatezi decorul, aranjeaza florile in astfel de spirale superbe. Vor iesi in evidenta, facandu-ti curtea mai frumoasa si mai atragatoare.


Alege flori rezistente pentru aranjamente superbe

Persoanele care nu au prea mult timp pentru a ingriji florile zilnic pot alege flori ceva mai rezistente. De exemplu, crizantemele au nevoie de ingrijire, dar nu zilnica. Ele sunt rezistente, frumoasa, mari, perfecte pentru a iti infrumuseta curtea, dar si pentru a fi oferite cadou.

In vaza, crizantemele rezista chiar si 4 saptamani daca stii cum sa le ingrijesti.

Refoloseste-te de lucrurile vechi

Nu doar ca vei putea sa fii mai creativ in ceea ce priveste curtea ta, dar vei realiza proiecte noi cu bani putini.


sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI