12 idei de garduri spectaculoase din plasa de sarma, pietre si sticla

12 idei de garduri spectaculoase din plasa de sarma, pietre si sticla

Cu acest subiect ramanem tot in sfera amenajarilor exterioare, mai precis cu idei de garduri din plasa de sarma cu umplutura din pietre de rau. Iata asadar cum piatra devine destul de interesanta ca materie prima pentru diverse lucrari de constructii. Si ce amenajari mai potrivite decat de a realiza din ele garduri pentru imprejmuit curtea.


Asadar daca sunteti persoane mai nonconformiste si vreti sa iesiti in evidenta, iata cateva proiecte de luat in considerare, desigur doar daca v-ati propus anul acesta sa construiti un gard dimprejurul casei.

Consultatii pe teme de lucrari de constructii nu va putem oferi, in schimb daca veti urmari imaginile de astazi cu siguranta unele din aceste idei va vor starni interesul. O alta idee interesanta la aceste modele de gard ar fi aceea ca pot fi intercalate pietrele cu bucati mari de sticla sau chiar sticla simpla.

Asadar daca vreti sa iesiti din anonimat o puteti face cu aceste modele de gard din plasa de sarma cu umplutura din pietre de rau sau chiar sticla simpla. Priviti si inspirati-va!


plasa de sarma 1

plasa de sarma 2

plasa de sarma 3

plasa de sarma 4

plasa de sarma 6

plasa de sarma 7

plasa de sarma 8

plasa de sarma 9

plasa de sarma 10

plasa de sarma 11

plasa de sarma 12

via

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI