13 idei pentru a realiza covorase multicolore din haine vechi

13 idei pentru a realiza covorase multicolore din haine vechi

Acest articol este dedicat in mod special cititorilor nostri care si-au petrecut copilaria la tara si au stat pe langa bunicii lor urmarindu-le indeletnicirile din timpul iernii, pentru ca doar atunci puteau tese covorase din cordele, vara fiind ocupati cu munca de la camp.


Asadar cei care isi mai amintesc cum teseau bunicile pe vremuri, ii rugam sa urmareasca imaginile de astazi. Dar nu numai ei. Asadar, daca aveti haine vechi stranse undeva in niste saci si nu le mai purtati, iata ce va propunem sa faceti din ele. Taiate fasii, cusute la capete si apoi impletite pot fi transformate in niste covorase multicolore foarte frumoase.

In rastimpuri, bunicile noastre lucrau astfel de covorase la razboaie de tesut. Noi insa va propunem sa le faceti ceva mai mici. Sunt si imagini din care va puteti inspira pentru a va confectiona chiar voi un mic razboi de tesut. Mai sunt cu siguranta si acum bunici care au astfel de indeletniciri si care va pot sfatui cu draga inima.

Rugati-i si pe cei mici sa vi se alature, povestindu-le intamplari din copilaria pe care ati petrecut-o la tara, invatandu-i in acelasi timp cum se confectioneaza un covoras multicolor.


Spor la lucru!

1

2

3

4

5

6

7

8

9 10

11

12

13

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI