17 Borduri fabuloase pentru portiunile cu flori din gradina ta

17 Borduri fabuloase pentru portiunile cu flori din gradina ta

Acele borduri care delimiteaza portiunile cu flori din curte sau gradina sunt de efect si trebuie puse in valoare. Noi va sfatuim sa nu treceti cu vederea aceste portiuni deoarece va ajuta sa scoateti in evidenta frumusetea portiunilor cu flori sau a celor cu gazon curat, verde si plin de viata. Cu totii iubim o curte verde, portionata astfel, nu-i asa?


Sfaturi DIY pentru un gazon reusit

Un gazon frumos va trebui intretinut si ingrijit pentru ca ograda voastra sa arate superb. De exemplu, Plantarea gazonului se va face primavara devreme, iar pregatirea pamantului pentru plantarea gazonului se va face toamna. Daca pamantul a fost sapat toamna, primavara nu trebuie decat sa imprastiati semintele si sa udati din plin.

De cate seminte avem nevoie? Aproximativ 1 kilogram de seminte pentru 35-40 de metri patrati.

Util! Daca doriti sa fiti siguri ca gazonul va incolti, puteti arunca un strat subtire de nisip dupa ce ati pus semintele. De asemenea, in urmatoarele zile dupa ce am pus gazonul, trebuie sa avem grija ca iarba sa nu fie calcata de catre cei mici sau de catre animale, pentru a nu o distruge. De regula, gazonul incolteste in aproximativ 10 zile. Dupa acest timp, nu trebuie sa uitati sa udati mereu pamantul deoarece semintele inca germineaza. Acest ultim proces poate dura pana la o luna de zile.


Rezultatele pot fi uimitoare! Gazonul verde alaturi de delimitatoare superbe realizate manual iar langa, flori frumoase si colorate. Secretul unei gradini de vis sau a unei curti la care oricine viseaza!

17 Borduri fabuloase (2)

17 Borduri fabuloase (13)

Refolosirea sticlelor vechi

O modalitate uimitoare de a pune in evidenta aceste delimitatoare este sa le realizezi din lucruri vechi. Refoloseste sticlele din sticla pentru a realiza proiectele acestea noi si frumoase, dar si alte obiecte pentru a realiza borduri micute.

Alegeti ceea ce vi se potriveste si petreceti timpul liber pentru a aduce imbunatatiri in curte si gradina. Familia si prietenii va vor lauda, iar gospodinele va vor cere sfaturi in ceea ce priveste decorarea si realizarea de proiecte de tip Do It Yourself.


Fa si tu ca gradina ta sa fie una de invidiat si pune in aplicare una dintre ideile din acest articol. Va invitam sa aruncati o privire peste aceste urmatoare poze si sa aduceti un plus de noutate in gradina voastra. Noi va dorim spor la treaba si asteptam poze cu proiectele realizate de voi!

17 Borduri fabuloase (1)

17 Borduri fabuloase (3)

17 Borduri fabuloase (4)

17 Borduri fabuloase (5)

17 Borduri fabuloase (6)

17 Borduri fabuloase (8)

17 Borduri fabuloase (9)

17 Borduri fabuloase (10)

17 Borduri fabuloase (11)

17 Borduri fabuloase (12)

17 Borduri fabuloase (14)

17 Borduri fabuloase (15)

17 Borduri fabuloase (16)

17 Borduri fabuloase (17)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI