18 idei de amenajari interioare simple si elegante pentru hol

18 idei de amenajari interioare simple si elegante pentru hol

In ciuda faptului ca designul unei locuinte este foarte important, cei mai multi dintre noi nu acordam atentie holului apartamentului in care locuim, ocupandu-ne in principal de incaperi precum livingul, bucataria, dormitorul si apoi baia. Insa si asupra holului trebuie sa ne indreptam atentia, deoarece amenajarile se vad inca de la intrarea in casa si dupa felul cum acesta este aranjat. Asadar iata inca un articol cu idei de amenajari interioare astfel incat sa pastrati aceeasi linie moderna si in armonie deplina cu restul locuintei.


In general atunci cand amenajam un hol, alegem un mobilier functional precum o masuta mica sau un dulapior pentru incaltaminte, dar si un cuier pentru articolele vestimentare usoare. Nimic rau in asta. Insa cine prefera amenajarile elegante, cu mobilier putin dar cu un design deosebit, poate ca nu ar fi rau sa se inspire din imaginile pe care le-am pregatit mai jos.

Decorurile din imaginile de astazi sunt niste decoruri simple, insa ceea ce le evidentiaza este forma lor si modul cum sunt aranjate piesele intre ele.

Toata lumea cunoaste faptul ca oglinzile contribuie si ele la infrumusetarea incaperilor din casa, iar in combinatie cu lemnul aduc acel plus de valoare oricarui perete pe care sunt asezate.


Daca ne permiteti sa ne exprimam parerea, atunci va spunem ca le gasim suficient de elegante astfel incat sa ni le dorim pentru casa noastra, tocmai din considerentul de a avea un interior cat mai sofisticat.

Va lasam asadar sa urmariti imaginile de astazi pentru a le admira si de ce nu pentru a va convinge ca se potrivesc foarte bine in incaperi precum holurile mari si spatioase, acolo unde nu este nevoie de o aglomerare de corpuri de mobilier, ci mai degraba este nevoie de un design simplu si elegant.

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI