19 de idei de a realiza decoruri in gradina din caramizi de tip BCA

19 de idei de a realiza decoruri in gradina din caramizi de tip BCA

Inca ne aflam in sezonul constructiilor de orice fel. De la case impunatoare si pana la diverse anexe, toate s-au numarat pe lista noastra de prioritati de anul acesta. Insa ce facem cu materialele de constructie care ne-au ramas? Simplu. Le folosim pentru a realiza decoruri in gradina. De exemplu, noi ne-am intrebat ce-am putea face cu niste caramizi de tip BCA. Bineinteles ca am gasit o multime de idei de a le reutiliza intr-un mod creativ, idei pe care ne-am propus sa vi le dezvaluim si voua.


Dar sa aflam mai intai ce sunt aceste caramizi de tip BCA

Betonul celular autoclavizat sau BCA-ul este un material de constructie usor, ideal pentru a fi utilizat atat la exterior cat si la interior. Are multe proprietati, iar una dintre ele este izolarea termica, dar si rezistenta la foc sau mucegai.

caramizi de tip BCA

Am spus mai devreme ca BCA-ul este un material usor. Ei bine, trebuie sa stiti ca este de cinci ori mai usor decat betonul, tocmai de aceea este preferat ca si material de constructie.

caramizi de tip BCA

Revenind la ideile noastre de astazi, propunem sa aflam de ce sunt potrivite caramizile cu goluri pentru a realiza decoruri in gradina. In primul rand sunt potrivite pentru ca putem infrumuseta o multime de spatii. Spre exemplu, portiunile cu gardul, care sunt niste spatii monotone din punct de vedere estetic. Ia priviti cate decoruri pot fi realizate din astfel de caramizi.


caramizi de tip BCA

Inveselim gradina cu decoruri colorate

Daca tot putem realiza o multime de decoruri in gradina din caramizi cu goluri, de ce sa nu le si coloram. Priviti mai jos cat de simplu este sa cream niste modele simple, dar care le pun in valoare din punct de vedere estetic.

sursa foto: pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI