20 Idei inspirationale pentru a construi un zid de sprijin

0
25004
zid de sprijin

20 Idei inspirationale pentru a construi un zid de sprijin

Ce este un zid de sprijn, dar si care sunt cele mai frumoase proiecte, cat si idei inspirationale, gasiti in urmatorul articol.


Definitia unui zid de sprijin

Ce este un astfel de zid de sustinere? Probabil ca l-am vazut cu totii, iar noi va spunem astazi ca un zid de sprijin ajuta in a asigura trecerea dintre doua cote atunci cand locul respectiv nu este suficient si nu putem realiza o sapatura taluzata.

Ce face un zid de sprijin?

Un astfel de zid ajuta la impingerea pamantului si poate fi folositor in orice curte sau in orice spatiu comercial care are curte sau gradina.

Pentru un zid mic, de aproximativ un metru si jumatate, puteti opta pentru o forma simpla, dreapta. Daca insa doriti sa construiti un zid mai mare, de aproximativ 3 sau 4 metri, puteti opta foarte usor pentru un zid de tip scara. In galeria foto de mai jos, veti gasi idei pentru oricare dintre aceste doua tipuri de ziduri pe care il doriti.


Pentru zidurile de sustinere de peste 10 metri, se opteaza la betonul armat, un material puternic si foarte rezistent, conform constructii-neamt.ro.

Pentru a vedea mai multe modele din care sa va inspirati, pentru a va gasi exact modelul care vi se potriveste, dar si pentru a ne spune si noua care este modelul preferat, va invitam sa urmariti galeria foto de mai jos.

Fie ca folositi lemn, cauciucuri sau beton, orice material care este rezistent poate fi transformat intr-un zid de sprijin. Aveti grija la proiectele pe care le realizati deoarece aceste ziduri trebuie sa aiba o structura foarte bine pusa la punct.


Noi va dorim spor la treaba si asteptam cu nerabdare sa ne spuneti care poza va place, din cele de mai jos.

sursa foto