Cum sa reciclam diverse obiecte din casa in moduri creative

0
2484

Cum sa reciclam diverse obiecte din casa in moduri creative

Daca pana acum v-am surprins cu diverse idei de proiecte impartite pe categorii, in acest articol vedem cum sa reciclam diverse obiecte de prin casa in moduri diferite. Fie ca este vorba de obiecte vechi folosite in bucatarie sau ca putem vedea cum sa reciclam un bec ars, articolul de astazi are proiecte pentru toti cei ce iubesc mesteritul.


Daca aveti multe valize si nu stiti unde sa le mai depozitati pentru ca detineti destul de putin loc in casa, in urmatorul articol va aratam cum sa realizati o noptiera vintage superba, care se potriveste oricarui decor. Asezati valizele una peste alta, de la mare la mic si astfel, veti economisi si spatiul din casa si veti avea si un decor superb.

O razatoare veche o puteti folosi pentru a aranja bijuteriile, iar cutiile din metal le puteti recicla realizand obiecte de iluminat din ele. Exista o multime de idei pentru proiecte Do It Yourself, trebuie doar sa vrem sa le realizam si sa fim deschisi in a ne imagina cum putem sa le transformam in proiecte ceative.

Vedem si noi, in urmatorul articol, cum putem sa reciclam diverse obiecte de prin casa in fel si fel de feluri creative si frumoase. De asemenea, asteptam poze cu proiectele realizate de voi pe pagina noastra de Facebook sau in sectiunea comentariilor din articol. Spor la treaba!


cum sa reciclam (1)

cum sa reciclam (2)

cum sa reciclam (3)

cum sa reciclam (4)

cum sa reciclam (5)

cum sa reciclam (7)

cum sa reciclam (8)

cum sa reciclam (9)

cum sa reciclam (10)

cum sa reciclam (11)

cum sa reciclam (12)

cum sa reciclam (13)

via