24 Decoratiuni frumoase realizate din bambus, pentru gradina ta

0
1023

24 Decoratiuni frumoase realizate din bambus, pentru gradina ta

Aceste decoratiuni frumoase realizate din bambus sunt facute pentru a iti infrumuseta curtea sau gradina.


Bambusul poate fi plantat atat in gradina, dar si in jardiniere. Aceasta planta poate fi tinuta si in apartament pentru ca ea iti ofera o stare de bine fantastica!

Ornamentele din bambus sunt rezistente, iar aceasta planta are si cateva efecte aproape miraculoase pentru starea ta de bine!

Despre ingrijirea bambusului in ghiveci

Bambusul se poate planta in ghiveci tot timpul anului, indiferent de anotimp. Daca ai deja un bambus si vrei sa il transplantezi dintr-un loc in altu, pentru aceasta operatiune este benefica luna aprilie-mai.


Cum rezista bambusul in sezonul rece – Decoratiuni frumoase realizate din bambus

In ceea ce priveste sezonul rece, exista specii de bambus care rezista la temperaturi si de -20 de grade Celsius. De asemenea, exista specii de bambus care nu rezista la conditiile racoroase din tara noastra.

De aceea, daca alegi sa iti achizitionezi un bambus in ghiveci, afla ce specie este si la ce temperaturi rezista pentru a te asigura ca ii oferi conditii favorabile.

Cum ajuta bambusul in armonia casei tale

Bambusul este un remediu feng shui foarte popular. Aceasta planta este toleranta, insa are nevoie de atentie si iubire din partea ta, daca vrei sa iti ofere si ea aceeasi stare de bine, de armonie.


Bambusul este o planta care aduce armonie si energie pozitiva in casa. Energia din bambus se emana atat din planta din ghiveci sau jardiniera, cat si din decoratiunile sau ornamentele realizate din bambus, cum ar fi chiar si o podea din bambus.

 

Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a realiza decoratiuni din bambus frumoase pentru gradina sau curtea casei tale, dar si folositoare pentru starea de bine si armonia familiei tale.

Tutorial video pentru a realiza decoratiuni din bambus

Decoratiuni frumoase realizate din bambus

Tutorial video pentru a realiza decoratiuni din bambus


 

sursa foto: Pinterest