3 Greșeli pe care le faci în designul interior și nici nu știai

3 Greșeli pe care le faci în designul interior și nici nu știai

Aceste 3 greșeli în designul interior pot face ca o încăpere se pară mai mică, mai înghesuită, dar și mai aglomerată din punct de vedere vizual.


Te invităm să vezi și tu care sunt aceste greșeli, dar și cum le poți evita astfel încât să te bucuri de un spațiu amenajat cat mai plăcut.

Optezi pentru obiecte de decor sau mobilier prea mici

Deoarece locuiești într-un apartament micuț, îți este teamă să optezi pentru obiecte de decor ceva mai mari. O măsuță de cafea, de exemplu, dar și corpurile de iluminat micuțe pot să pară ieftine și nu arată deloc bine. De aceea, te sfătuim să optezi pentru obiecte de decor ceva mai mari.

O măsuță de cafea ceva mai mare va atrage atenția într-un mod pozitiv în încăperea ta. Mărimea ei trebuie să fie de cel puțin jumătate din lungimea canapelei, dar nu mai mult de trei sferturi din lungime.


De asemenea, și covorul din living room trebuie să fie ceva mai mare. Este bine ca acesta să fie suficient de mare astfel încât toată canapeaua sau cel puțin două picioare din canapea să fie poziționate pe covor.

Nu îndepărtezi obiectele vechi

Piesele de mobilier vechi sau poate un fotoliu vechi nu își mai au prostul în încăperea respectivă. Cu toate acestea, din cauza atașamentului față de acel obiect de decor, nu reușești să scapi de el.

Ei bine, această greșeală poate avea un impact negativ în ceea ce privește designul interior al casei tale. Aceasta va părea mult mai aglomerată, iar acest lucru nu are doar un impact vizual negativ, ci face și ca încăperea să pară mai obositoare.


Există prea multe rafturi – Greșeli în designul interior

Într-o încăpere în care există prea multe rafturi, vor exista și multe obiecte expuse. Acestea vor aglomera inutil încăperea.

De aceea, recomandat este să optezi pentru cat mai puține rafturi, astfel încât camera să fie simplă, minimalistă. Acest aspect va ajuta încăperea să pară mult mai mare.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI