Incantati-va copiii cu aceste 16 idei pentru casute din lemn

Incantati-va copiii cu aceste 16 idei pentru casute din lemn

Daca micutii nostri au vazut ca vremea buna a sosit, ei vor dori sa se joace in curtea din spatele casei sau oriunde in aer liber. Se pare ca tot mai multi copii sunt axati pe tehnologie, pe tablete, pe smartphone-urile pe care le detin de la o varsta mult prea frageda. Exista insa si copii care sunt educati de parinti sa se joace in aerul liber, nu neaparat curat daca traim in zonele urbane, insa este tot mai bine sa ii vedem pe cei mici ca se detaseaza de tehnologie.


De aceea, daca ai vostri copii nu doresc sa iasa afara, aceste idei pentru a realiza casute din lemn ii vor atrage sa iasa afara si sa se joace in ele. Este un lucru foarte bun sa isi ia privirile de la micile ecrane sau de la dispozitivele pe care le detin deoarece asa nu isi vor strica privirile si vor invata sa aiba un stil de viata mai sanatos. De ce sa ii privam de joaca de afara? Chiar daca, in aceste conditii, va trebui sa ii supraveghem mai atent, deoarece locurile de afara sunt mai periculoase decat statul pe canapea si uitatul la televizor sau jucatul pe tableta sau pe telefon, insa va spunem ca aceste lucruri merita.

Invatati-i pe copiii vostri sa fie cat mai activi, sa iasa in aerul liber si sa ia contact cu natura. Nu spunem ca este bine ca acestia sa se raneasca jucandu-se afara, insa daca nu vor avea picioarele julite acum, cand vor fi mari se vor speria de lucruri de genul acesta. Va aduceti aminte ca si noi am avut o copilarie de vis si mereu ne doream o casuta superba in copac? Vedem aici cum ii putem incanta cu aceste idei pentru casute din lemn creative:

idei pentru casute din lemn (1)

idei pentru casute din lemn (2)

idei pentru casute din lemn (3)

idei pentru casute din lemn (4)

idei pentru casute din lemn (5)

idei pentru casute din lemn (6)

idei pentru casute din lemn (7)

idei pentru casute din lemn (8)

idei pentru casute din lemn (9)

idei pentru casute din lemn (10)

idei pentru casute din lemn (11)

idei pentru casute din lemn (12)

idei pentru casute din lemn (13)

idei pentru casute din lemn (14)

idei pentru casute din lemn (15)

idei pentru casute din lemn (16)

idei pentru casute din lemn (17)

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI