3 Trucuri GRATUITE de grădinărit pentru o viață mult mai ușoară

0
1128

3 Trucuri GRATUITE de grădinărit pentru o viață mult mai ușoară

Am pregătit pentru tine câteva trucuri gratuite de grădinărit pentru a îți face viața mult mai ușoară și pentru a te bucura de o recoltă bogată chiar și într-un spațiu mic.


Să ai o grădină înseamnă să te bucuri de un spațiu în exteriorul casei tale, un spațiu pe care poți să îl fructifici. Chiar dacă vei depune ceva efort, te vei bucura de roade bogate, indiferent că vorbim de legume, fructe sau flori frumoase.

Cum poți cultiva cartofi foarte ușor

O metodă foarte ușoară și rapidă de a cultiva cartofi este pe paturi înălțate. Mai multe despre aceste paturi înălțate am vorbit în articolele anterioare (Modalități absolut geniale de a aranja paturi de legume înălțate).

Tot ce trebuie să faci este să îi poziționezi, pur și simplu, pe suprafața unui pat înălțat și apoi să îi acoperi cu mulci. Pe post de mulci poți folosi paie, fân sau frunze uscate de toamnă.


De îndată ce planta începe să apară printre mulci, acoperă din nou cu și mai mult mulci. Apoi, lasă totul să crească până când planta devine gata de a fi recoltată. Acest lucru se va întâmpla la aproximativ la câteva săptămâni după ce cartoful înflorește.

Apoi, tot ce trebuie să faci este să dai mulciul la o parte și să culegi cartofii. Te vei bucura de o recoltă bogată și frumoasă.

Refolosește sistemele de scurgere pentru ploaie

Sistemele de scurgere pentru ploaie pot fi refolosite pentru a planta aici diferite semințe. În acest fel, atunci când va veni rândul ca aceste mici plante să fie poziționate în sol, vei putea să poziționez în plan vertical acest jgheab sau burlan și să dai drumul ușor plantelor cu tot cu pământ direct în sol.


Este o idee perfectă pentru curtea sau grădina ta. Poți crește în acest fel salata sau varza pe care apoi să o poziționez direct în sol.

Cum să ai roșii care cresc sănătos și cu rădăcini puternice

Există un truc pe care pot să-l aplici pentru a te bucura de roșii care cresc sănătos și frumos.

După ce ai transplantat răsadul de roșii în sol și l-ai udat foarte bine, nu îl mai uda timp de o săptămână. În acest fel, vei încuraja roșia să își dezvolte rădăcinile foarte mult în căutare de apă.


Mai mult decât atât, acest truc va ajuta roșia nu doar să aibă rădăcini puternice și sănătoase, dar o va ajuta și să aibă parte de mai mulți nutrienți din sol deoarece rădăcina ei va fi mult mai mare și mai amplă.

Salata verde – Beneficiile acestei legume gustoase si cum o putem consuma

Descopera si aceste retete de ingrasamant natural pentru rosii gustoase, carnoase si sanatoase

sursa foto: Pinterest