4 Sfaturi pentru muscate infloritoare, absolut superbe

0
7261
muscate

4 Sfaturi pentru muscate infloritoare, absolut superbe

Cine nu si-ar dori muscate infloritoare, spectaculoase, care sa ne incante privirile zi de zi? Tine cont de aceste sfaturi utile pentru a avea muscate absolut superbe.


Aceste flori rustice, decorative infrumuseteaza gospodariile din Romania de foarte mult timp. Ele se pot planta in ghiveci pentru a fi pozitionate pe terasa sau pe balconul apartamentului tau.

Muscatele sunt flori ce pot sta atat in interior, in apartament, cat si in exterior, daca locuiesti la curte. Ele emana culoare, veselie si sunt absolut spectaculoase.

Tine cont de sfaturile de mai jos pentru a avea si tu muscate infloritoare, absolut superbe si colorate.


Sfaturi pentru muscate inflorite, absolut spectaculoase

Muscatele nu sunt foarte greu de intretinut, insa tine cont de cateva sfaturi utile. Pozitioneaza-le in spatii insorite deoarece ele au nevoie de multa lumina. De asemenea, ai grija ca pe timp de vara sa nu tii muscata intr-un loc unde bate direct lumina soarelui caci acest lucru ii poate face rau.

In ceea ce priveste temperatura, muscatele au nevoie de temperaturi de pana la 5 grade Celsius atunci cand stau in spatii unde nu este lumina. Aceasta este temperatura minima la care ele rezista. Vara, rezista pe canicula, daca le-ai pozitionat intr-un spatiu unde sa aiba lumina, insa nu lumina directa.

Udarea se face zilnic pe timp de vara, insa ai grija sa nu pui apa in exces. In zilele caniculare, scufunda ghivecele in apa pentru o perioada scurta de timp. Apoi, lasa apa sa se scurga si ai grija ca si ghivecele lor sa permita scurgerea acestei ape.


Un truc foarte bun pentru a avea muscate superbe este sa le uzi sau sa le scufunzi in apa de ploaie. Daca totusi nu ai o astfel de apa, ai grija ca apa folosita sa fie la temperatura camerei.

sursa foto: Pinterest