Ferestre vechi transformate in proiecte noi, absolut superbe

Ferestre vechi transformate in proiecte noi, absolut superbe

Aceste ferestre vechi, aparent fara valoare, pot fi transformate in proiecte utile, perfecte pentru curtea sau gradina ta.


Daramarea unei case batranesti pentru a construi una noua reprezinta o modalitate foarte buna de a recicla lucrurile vechi. De la usi, ferestre, pana la piese de mobiler sau alte lucruri vechi, toate pot fi refolosite si transformate in proiecte de tipul Do It Yourself.

Construieste o magazie exterioara din ferestre vechi

Orice curte are nevoie de o magazie exterioara in care poti sa depozitezi unelte sau chiar si lemnele pentru iarna. Pentru a nu cheltui prea multi bani, alege sa construiesti aceasta magazie din ferestrele de la casa veche. Revopseste ramele ferestrelor pentru ca lemnul sa se pastreze mai bine pe o perioada mare de timp.

Transforma o rama de fereastra veche in decoratiune pentru casa ta

Cu ajutorul unei instalatii cu lumini poti crea un astfel de tablou ideal pentru dormitorul tau. Iti ofera o lumina ambientala pentru serile linistite sau poate sa tina locul unei instalatii de Craciun. Nu ocupa mult spatiu si arata foarte bine daca este agatata pe perete sau pe usa dormitorului tau.


Piese de mobilier realizate din lucruri reciclate

Pentru cei ce au mai multa indemanare poate fi mai practic sa construiasca cateva rafturi de bucatarie. Paletii vechi din lemn, dar si ferestrele vechi pot fi folosite pe post de materiale pentru un corp nou de mobilier.

Practice si perfecte pentru orice incapere, rafturile sau dulapurile fixate pe perete sunt la-ndemana si te ajuta sa economisesti o multime de timp.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI