Decor magic de sarbatoare pentru o casa luminoasa, frumoasa

Decor magic de sarbatoare pentru o casa luminoasa, frumoasa

Suntem atrasi de frumusetea, dar si de farmecul sarbatorilor de iarna, iar un decor magic nu face decat sa ne transpuna in aceasta stare de spirit uimitoare. Fiind una dintre cele mai frumoase sarbatori, Craciunul este popular in intreaga lume.


Indiferent de cultura sau traditie, oamenii se bucura de aceasta perioada. La noi in tara si nu numai, Craciunul se petrece cu familia, la o masa mare. Bunatatile preparate aici pot fi: cozonac, sarmale, friptura de porc, salata de boeuf, dar si prajituri sau alte alimente.

Sa invatam impreuna sa fim mai buni si mai intelegatori cu cei din jur pentru a avea parte de o sarbatoare cu adevarat frumoasa.

Decoratiuni pentru cea mai frumoasa perioada din an, Craciunul

Decor pentru un Craciun de poveste

Pentru a te bucura de un Craciun absolut superb, decorul este foarte important. Ornamentele din casa te duc cu gandul la un Craciun magic, la o sarbatoare care te linisteste. De exemplu, fiind zilele scurte si noptile lungi, luminile pot sa aduca in casa o atmosfera de vis.


Realizarea decoratiunilor Do It Yourself

Poti realiza singur decoratiuni pentru aceasta perioada superba. Un decor magic in casa poate fi realizat din ornamente facute de tine. Impreuna cu cei mici, poti realiza ornamente pe care sa le pui in casa ta.

De exemplu, iubitorii de semineu pot sa isi construiasca singuri, din carton si tapet, un semineu decorativ. Micile bucurii ale vietii ne ajuta sa ne bucuram de perioadele noastre preferate din an si sa fim din nou copii.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI