Obtii armonie vizuala in curtea ta cu ajutorul celor mai frumoase aranjamente

Obtii armonie vizuala in curtea ta cu ajutorul celor mai frumoase aranjamente

Descopera cum sa obtii armonie vizuala in propria gospodarie cu ajutorul unor aranjamente cu flori colorate, flori ce infloresc des si iti bucura privirea.


Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a aranja si tu florile in gospodaria casei tale, astfel incat sa te bucuri de o curte frumoasa si colorata.

Florile au nevoie de un loc unde sa fie pozitionate astfel incat sa te bucure cu frumusetea lor, dar au nevoie si de ingrijire pentru a se dezvolta cat mai frumos.

Cum sa ai flori sanatoase

Ingrijirea solului

Ingrijirea solului este foarte important atunci cand vine vorba de orice fel de plante. Solul are nevoie de substante nutritive pentru a le oferi plantelor, indiferent ca vorbim de flori colorate, de legume sau de fructe.


Cum sa faci compost pentru gradina ta – Ghid complet cu pasi simplu de parcurs

Pozitionarea plantelor

Ai grija sa pozitionezi plantele astfel incat acestea sa aiba parte de lumina solara. In acest fel, ele se vor dezvolta frumos si sanatos si vor creste armonios. Pozitionarea plantelor este foarte importanta atunci cand vine vorba de cresterea unor flori bogate si spectaculoase.

Verificarea plantelor

Zilnic, plantele tale am nevoie sa fie verificate pentru a vedea daca solul este prea umed, prea uscat sau daca acestea au daunatori. De asemenea, atunci cand verifici plantele, ai grija si sa le rupi frunzele si florile uscate pentru a incuraja cresterea unor noi tulpini.

De asemenea, plantele tale ai nevoie sa fie verificate pentru a vedea daca le aplici fertilizator. Fertilizatorul la plante se aplica in perioada de inflorire pentru a incuraja cresterea și pentru a le oferi substante nutritive.


Aici poti afla 10 lucruri surprinzatoare despre hortensii pe care nu le stiai 

Trucuri pentru a obtine un compost calitativ pentru solul tau

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI