Decoratiuni realizate numai din stelute pentru fiecare incapere

Decoratiuni realizate numai din stelute pentru fiecare incapere

Revenim cu o multime de idei frumoase pentru a realiza ornamente pentru casa. De data aceasta, ne axam pe un simbol care reprezinta cu mandrie aceasta sarbatoare: stelutele. Puteti sa realizati decoratiuni folosind doar stelute. O multime de idei din care sa va inspirati si voi anul acesta, gasiti chiar aici.


Ornamente pentru orice incapere

Partea buna la aceste decoratiuni frumoase este ca le poti realiza pentru orice incapere. Fie ca este vorba de living-room, de baie sau de bucatarie, poti sa realizezi aceste ornamente pentru fiecare incapere din casa ta. Nu trebuie decat sa iti pui imaginatia la incercare, sa iti eliberezi cateva ore din program si sa realizezi si tu ornamente pentru casa ta. Poti sa iti inviti si prietenii sau membri familiei si sa va distrati impreuna.

Decoreaza oglinzile, decoreaza dulapurile, poti sa decorezi chiar si usile din casa. Pentru usi, avem o idee foarte buna: in loc de coronite simple pentru usa, foloseste stelute. Mai jos, ai o multime de idei pe care le poti pune in aplicare.

Puteti sa realizati si decoratiuni pentru ferestre. Pentru ca efectul sa fie si mai intens, pentru ferestre va sfatuim sa folositi luminite. Fie ca este vorba de stelute sau de lumini dintr-un set pentru Craciun, puteti sa lipiti pe ferestre sau sa agatati decoratiunile de ramele acestora.


Suna bine, nu-i asa?

De Craciun ne punem imaginatia si mintea la incercare si realizam, impreuna cu cei dragi, decoratiuni frumoase pentru casa. Chiar daca cumparam diferite decoratiuni din magazine, chiar daca ne inspiram din pozele de pe internet pentru a realiza ornamentele si ideile nu sunt in totalitate ale noastre, cel mai important este sa ne distram, impreuna cu cei dragi.

Noi va dorim spor la treaba si speram sa puneti in aplicare ideile din galeria foto de mai sus. Fie ca este vorba de Craciun sau de orice sarbatoare, aceste activitati sunt perfecte daca doriti sa va puneti imaginatia la incercare si daca doriti sa profitati de timpul liber pe care il aveti.


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI