Paleti din lemn – 13 idei de a-i transforma in podele

0
1697

Paleti din lemn – 13 idei de a-i transforma in podele

Toata vara v-am prezentat idei de amenajari exterioare, si in mod special idei de amenajari la care s-au folosit paleti din lemn, incepand cu piese de mobilier pentru terasa, gen canapele sau fotolii si pana la minibaruri pentru gradina. Ei bine, de data aceasta ne-am gandit ca a venit timpul si pentru cele de interior, si nu pentru ca vremea de afara nu ar mai permite unele amenajari exterioare, ci pur si simplu pentru ca ne-a placut ideea acestor podele confectionate din paleti din lemn, dar si a costurilor reduse, de ce nu.


Pentru a putea transforma paletii in dusumele, ar trebui in primul rand sa va ganditi la suprafata pe care vreti sa o acoperiti, si asta pentru a aproxima numarul paletilor de care veti avea nevoie, iar in al doilea rand pentru a sti de ce cantitate de lac este nevoie pentru a finaliza un astfel de proiect. Din experienta personala, va putem spune ca cel mai bun lac este acela pentru barci. Are un luciu deosebit, este foarte rezistent si nici nu costa foarte mult. Noi l-am folosit la grinzile din lemn de la exteriorul casei, prin urmare vi-l recomandam cu toata increderea.

Daca totusi vi se par prea grele astfel de proiecte, mai avem unul la care s-au folosit bucati de scandura taiate sub forma de triunghi, forme care permit crearea de modele unice, iar noua nu ne ramane decat sa va invitam sa urmariti imaginile de astazi pentru a va inspira pe indelete.

Asadar, daca intrati in posesia unor astfel de paleti din lemn, nu-i aruncati, ci folositi-i la dusumele. Si ar mai fi un avantaj, acela ca va puteti crea un model dupa propria viziune, iar cine prefera stilul rustic, aceste podele sunt ideale pentru interior.


paleti-din-lemn-1

paleti-din-lemn-2

paleti-din-lemn-3

paleti-din-lemn-4

paleti-din-lemn-5

paleti-din-lemn-6

paleti-din-lemn-7

paleti-din-lemn-8

paleti-din-lemn-9

paleti-din-lemn-10

paleti-din-lemn-11

paleti-din-lemn-12

paleti-din-lemn-13

via