Activitati recreative pe timp de ploaie – Idei creative

0
415

Activitati recreative pe timp de ploaie – Idei creative

Zilele ploioase pot sa ne ofere o stare neplacuta, insa daca stim cum sa ne impartim activitatile, aceste zile se pot transforma in unele productive, placute. Pentru multi dintre noi, starea este un moment in care putem medita, un moment de odihna si liniste sufleteasca. Activitatile realizate pe timp de ploaie iti ofera o stare placuta de liniste.


Perioadele din an cu ploi mai dese nu ar trebui sa ne deprime, ci sa ne ofere un moment de respiro. Profita de timpul petrecut in gospodaria ta si bucura-te de activitatile realizate in liniste, in propria casa.

Alege sa citesti

Amenajeaza in casa astfel de spatii cozy pentru citit, ideale pentru iubitorii de carti. In astfel de locuri iti va fi mult mai drag sa citesti, iar aceasta activitate se poate transforma intr-un obicei zilnic. Cititul este nu doar distractiv, ci si productiv. Indiferent ca citesti de placere sau inveti, aceasta activitate este recomanda pentru un creier sanatos.

Ordinea din dulap – Activitati recreative in zilele ploioase

Stim ca dulapul de haine are nevoie de o ordine destul de serioasa. Ei bine, o muzica buna, un pahar de limonada si o zi ploioasa poate fi combinatia perfecta pentru a face ordine in dulapul tau.


Gateste ceva creativ

De mult timp iti doresti sa incerci o reteta noua, insa nu reusesti? Alege sa gatesti ceva creativ in zilele ploioase. Aceasta activitate te va binedispune instantaneu.

Petrece timp cu familia ta

Alege sa joci cateva jocuri de societate la un pahar de vin sau o cana de ceai. In acest fel, vei petrece mai mult timp cu cei dragi si te vei bucura altfel de zilele ploioase.

Colectarea apei de ploaie, o metoda excelenta de economisire

Suporturi DIY creative pentru umbrela de ploaie, ideale pentru holul casei

sursa foto: Pinterest