Cum sa organizam eficient spatiul destinat cosmeticelor de zi cu zi

Cum sa organizam eficient spatiul destinat cosmeticelor de zi cu zi

Indiferent de numarul cosmeticelor pe care le avem, parerea noastra este nu vom reusi sa le pastram intr-o ordine desavarsita. Acesta este principalul motiv care ne-a determinat sa ne gandim la un astfel de subiect. Urmarim asadar un articol cu idei despre cum sa organizam eficient spatiul destinat fardurilor si cosmeticelor pe care le folosim in fiecare zi.


Cum sa organizam eficient cosmeticele din baie – Idei practice

Baia este locul cel mai la indemana in care putem pastra fardurile pe care le folosim in fiecare dimineata. Trebuie sa stiti ca nu ne-am gandit intamplator la aceasta incapere, deoarece nu toate doamnele se pot bucura de un loc special amenajat in dormitorul matrimonial. Nu pentru ca ar fi prea greu de procurat un ansamblu de mobilier de acest gen. Ci din lipsa spatiului.

Asadar pentru ca vorbim de baie ca despre un spatiu destul de limitat din punct de vedere al amenajarilor, numai cosmeticele noastre nu mai lipsesc. Insa le putem pastra intr-o ordine desavarsita daca ne vom inspira din aceste idei practice.

Si incepem cu un suport confectionat dintr-o cutie de biscuiti, suport ideal pentru a pastra dischetele pentru demachiat.


Idei de a pastra in permanenta la indemana clamele pentru par. Util, spunem noi.

Idei despre cum sa organizam eficient spatiul destinat pensulelor pentru machiat

Orice doamna stie ca din trusa de cosmetice nu trebuie sa lipseasca pensulele pentru machiaj. Sunt accesorii indispensabile si fara de care nu putem realiza un machiaj potrivit momentului. De aceea venim cu o serie de idei de a organiza astfel de accesorii. Sortate si pastrate pe categorii de folosinta, ne va fi mult mai usor sa le intrebuintam. De exemplu le putem depozita in diverse boluri din sticla.

Idei de a concentra toate cosmeticele intr-un suport supraetajat.


Avem grija sa organizam si spatiul destinat parfumurilor. Iata!

cum sa organizam eficient cum sa organizam eficient cum sa organizam eficient cum sa organizam eficient

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI