Ai un coleg de apartament sau locuiesti cu parintii? Avem solutia!

Ai un coleg de apartament sau locuiesti cu parintii? Avem solutia!

Exista multe persoane care nu locuiesc singure. Fie stundenti, tineri sau adulti care locuiesc inca cu parintii pentru a economisi bani, fie persoane care au un coleg de apartament.


Daca ai un coleg de apartament sau locuiesti cu parintii, te invatam cum sa iti transformi camera intr-un garsoniera confortabila si frumoasa!

1. Alegerea camerei

Alegerea camerei este cea mai importanta, mai ales daca ai posibilitatea de a face acest lucru. Daca esti un tanar care locuieste cu parintii, convinge-i sa te lase sa stai in camera care are intrare separata pentru ca tu sa nu ii deranjezi pe ei si sa nu fii dependent de restul imobilului.

2. Redecoreaza spatiul!

Daca stai in chirie, nu poti face anumite modificari camerei fara ca proprietarul sa fie de acord, insa nu este nicio problema! Alege sa revopsesti camera pentru ca aceasta sa aiba un aer fresh si un design nou.


De asemenea, personalizeaza incaperea si transform-o intr-un spatiu care te reprezinta pe tine! Daca vei decora camera ca si cand ar fi in totalitate a ta, te vei simti aici ca acasa.

3. Imparte spatiul!

Pentru ca incaperea sa arate ca un apartament, incearca sa imparti camera in zone: zona de relaxare, zona de odihna si zona de studiu.

Foloseste delimitatoare precum o biblioteca micuta pe post de perete, paleti din lemn redecorati cu rame sau postere, dar poti realiza si un perete delimitator Do It Yourself, realizat din discuri vechi. De asemenea, si perdelele sunt o solutie care va poate ajuta sa va delimitati camera.


Separa zona in care te odihnesti de restul camerei sau separa toate cele 3 zone pentru a fi in intimitate atunci cand te relaxezi cu gasca de prieteni, atunci cand lucrezi si atunci cand te odihnesti.

4. Foloseste un mini-frigider

Daca esti genul de persoana care lucreaza noaptea tarziu sau esti un student care isi petrece noptile invatand, alege sa ai un mini-frigider in camera in care poti tine cateva fructe, cateva racoritoare sau gustarile preferate.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI