Alternative nebănuit de frumoase pentru bradul de Crăciun de anul acesta

Alternative nebănuit de frumoase pentru bradul de Crăciun de anul acesta

Persoanele care vor să opteze pentru ceva diferit, anul acesta bradul de Crăciun poate căpăta forme nebănuit de frumoase, spectaculoase.


În funcție de spațiul pe care îl ai disponibil, dar și în funcție de preferințele tale poți realiza diferite variante pentru bradul de Crăciun. Anul acesta poți opta pentru a face bradul de Crăciun chiar tu, folosind diferite materiale. De la paleți din lemn, până la bucăți de crengi, dar și multe alte materiale pot fi transformate în acest simbol al Crăciunului.

Pomul de Craciun, cel mai frumos ornament din perioada sarbatorilor de iarna

Crearea unui pom de Crăciun din crengi

Dacă ai suficient de multă răbdare, poți opta pentru a creea un brad de Crăciun din crengi de copac. Poți să cauți diferite crengi de copac care să fie în dimensiuni de la mare la mic.

Baza pomului tău de Crăciun va fi cea mai mare creangă, iar următoarea va fi o creangă mai mică. În funcție de spațiul disponibil, dar și în funcție de dimensiunile pe care le vrei poți să creezi în ea de Crăciun pe care apoi să îi poziționezi pe peretele din casa ta. Cu ajutorul luminițelor pot să-l transformi într-o decorațiune cu adevărat frumoasă.


Combinatia clasica de culori: verde si rosu pentru un Craciun traditional, de basm

Brad de Crăciun realizat dintr-o scară

O simplă scară din lemn poate să fie transformată într-un decor de Crăciun cu adevărat frumos. O scară poziționată acolo unde ai suficient spațiu poate fi transformată într-un pom de Crăciun destul de simplu. Tot ce trebuie să faci este să folosești corpuri de iluminat, precum sunt instalațiile de Crăciun, dar și globulețe sau ornamente în formă de fundiță, reni sau Moș Crăciun.

Aranjarea mesei de Craciun – Idei creative pentru o masa spectaculoasa

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI