Amenajarea in nuante de roz a unui apartament de numai 33 metri patrati

Amenajarea in nuante de roz a unui apartament de numai 33 metri patrati

Plaja de culori este extrem de placuta, design-ul este elegant, iar acest apartament de numai 33 metri patrati este amenajat absolut incantator.


Sa ai un apartamant micut nu este deloc usor, mai ales atunci cand vorbim de doi sau de trei membri in familie. Ai nevoie de spatiu pentru a tine toate lucrurile, dar si de loc in casa pentru a gati, loc pentru a te relaxa si desfasura.

De aceea, noi vrem sa it aratam ca, daca ai putina imaginatie, poti avea casa amenajata intr-un mod fantastic. Aceste nuante de roz si-au gasit locul in apartamentul de numai 33 de metri patrati.

Baie micuta, dar eleganta

Cu ajutorul culorilor, baia este delimitata in doua zone: zona roz si cea alba. In zona alba exista chiar si un dulap incapator, inalt, cat si unul deasupra toaletei. In aceste dulapuri se pot depozita produsele de igiena sau alte lucruri de care ai nevoie.


Baia este micuta, aici optandu-se pentru un dus in locul unei cazi.

Living room open space cu bucataria

Atat living room-ul, cat si bucataria sunt micute. Desi sunt micute, acestea sunt amenajate extrem de elegant. Mobila alba, decorul elegant din living room se asorteaza si se potriveste perfect cu plaja nuantelor de roz din bucatarie.

Pe peretele din living room s-a optat pentru un set de oglinzi ce au rama realizata din corpuri de iluminat. In acest mod, camera se mareste din punct de vedere vizual, dar este umplut si peretele din spatele canapelei, perete care era initial gol.


Balconul, un spatiu absolut fermecator intr-un apartament de numai 33 metri patrati

De departe, balconul este cea mai frumoasa zona din casa datorita sticlei ce iti ofera privelistea frumoasa. Ceea ce este important este faptul ca in balcon gasesti si o zona de relaxare, cat si un dulap util in care sa poti depozita.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI