Amenajarea mansardei in feluri diferite, dar deosebit de frumoase

Amenajarea mansardei in feluri diferite, dar deosebit de frumoase

Cand vine vorba de amenajarea mansardei, multi lasa acest spatiu gol sau il folosesc ca loc de depozitare. Cu toate acestea, mansarda are mult mai mult potential si cred ca ar trebui sa profitam din plin de acest lucru.


Amenajarea mansardei este o modalitate creativa de a profita de tot spatiul pe care il avem disponibil. Daca in acest pod ai ales doar sa depozitezi lucruri, poate fi un spatiu care sa aiba mult mai mult potential.

Alege sa izolezi mansarda

Odata ce ai ales sa izolezi acest spatiu, optiunile sunt multiple pentru a lua urmatoarea decizie. Poti alege sa transformi spatiul intr-o baie sau intr-o camera micuta pentru musafiri.

Izolarea mansardei se poate face cu vata minerala, vata bazaltica, polistiren expandat, fibre de celuloza sau spuma poliuretanica. Vata minerala este una dintre cele mai intalnite metode de izolare. Vata bazaltica este mai calitativa, insa pretul sau este si el ceva mai ridicat.


Daca ai dificultati in a alege intre polistiren si vata bazaltica, te invitam sa citesti urmatorul articol: Cea mai buna solutie pentru izolarea casei tale – Polistiren sau vata bazaltica?

Izolarea termica nu doar ca mentine caldura pe timp de iarna si racoarea pe timp de vara, dar ajuta si pentru izolarea fonica. Zgomotul este un factor suplimentar care te impiedica sa transformi o simpla camera intr-un dormitor. De aceea, izolarea este o solutie excelenta.

Amenajarea mansardei pentru diferite transformari

Aceasta camera poate fi folosita si de tine pe post de birou pentru a lucra in liniste, mansarda, dar si spatiu de odihna. Atunci cand ai musafiri, vei avea un spatiu ideal pentru ei, fara sa fii nevoit sa faci compromisuri atunci cand vine vorba de spatiul disponibil din casa.


Baie in mansarda casei – Relaxare cu priveliste de vis

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI