Amenajarea moderna a unui apartament de 57 metri patrati cu 2 camere

Amenajarea moderna a unui apartament de 57 metri patrati cu 2 camere

Constructia moderna este realizata dintr-un living deschis si un dormitor separat, amenajat elegant si simplu.


Este vorba de un apartament de 2 camere ce are o dimensiune de 57 de metri patrati.

Amenajarea bucatariei si a living room-ului

Si de data aceasta s-a optat pentru o incapere mare, open space. Chiar daca nu exista un perete despartitor intre bucatarie si living room, delimitarea este realizata cu ajutorul podelei, dar si cu ajutorul decorului peretilor. In bucatarie exista un parchet deschis la culoare, iar peretii au un tapet ce imita caramida, iar in living room s-a optat pentru un parchet putin mai colorat, iar tapetul ce imita caramida este si el pastrat pe peretele de la fereastra.

Mobila din bucatarie are un intreg dulap dedicat depozitarii sticlelor de vin sau de sampanie.


In living room s-a optat pentru o canapea confortabila, o masa pentru dining din lemn si o masuta de cafea din sticla.

Corpurile de iluminat sunt pozitionate pe tot tavanul, astfel incat sa ofere lumina pentru fiecare zona in parte, dar si lumina imprastiata in intreaga incapere. 

Amenajarea simpla a holului

Holul dispune de un dressing in doua usi acoperit de oglinzi, de corpuri de iluminat simple si de pereti albi, imaculati.


Amenajarea dormitorului

Dormitorul este micut, are un pat de mijloc confortabil, un televizor fixat pe perete si un sifonier dublu. Este perfect pentru doua persoane, nu este incarcat cu ornamente si decoratiuni, iar ferestrele mari permit luminii de afara sa intre in incapere.

Baia – Amenajata elegant si simplu

Baia este amenajata la fel ca intregul apartament: modern, dar simplu. Rafturile sunt ideale pentru depozitare, masina de spalat este pozitionat astfel incat sa nu incurce, iar cada este de dimensiuni mari.

Oglinda are un led deasupra potrivit pentru serile in care vrei sa te machiezi aici, iar caloriferul poate fi si el folosit drept suport pentru prosoape. 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI