Amenajari exterioare care aduc un plus de imagine casei – Idei DIY

Amenajari exterioare care aduc un plus de imagine casei – Idei DIY

Pentru o clipa ne-am lasat furati de aceste imagini si cu greu ne-am dezlipit privirea de la ele. Va spunem si de ce. Pentru ca ne-au tansmis sentimentul de confort, sentimentul unui ambient cald si primitor. Urmarim asadar un articol al carui subiect este despre amenajari exterioare. Mai precis, idei despre cum putem aduce un plus de imagine casei.


Cum aducem un plus de imagine casei – Idei de amenajari exterioare

Este lesne de inteles ca pentru a aduce un plus de imagine casei avem nevoie de un anumit stil de amenajari. Stil care poate fi modern, clasic sau rustic. Ei bine, ideile de amenajari de astazi se incadreaza in categoria celor clasice. Va spunem si de ce. Deoarece stilul clasic nu se caracteriseaza prin eleganta si lux, ci printr-un ambient cald si primitor. Un ambient care pentru cei mai multi dintre noi inseamna clipe de relaxare.

amenajari exterioare amenajari exterioare amenajari exterioare amenajari exterioare

Terasa casei ca spatiu de relaxare – Un plus de imagine adus casei

Terasa este spatiul care ne ofera relaxarea de care avem nevoie in fiecare zi. Este locul in care ne retragem atunci cand vrem sa ascultam si sa privim natura inconjuratoare. Un spatiu, pe care daca stim cum sa-l amenajam, poate aduce un plus de imagine casei. Iata!

amenajari exterioare amenajari exterioare amenajari exterioare amenajari exterioare

Plantele ca elemente naturale de decor

Este evident ca plantele sunt cele care schimba aspectul casei intr-o clipa. Plante precum arbusti de mici dimensiuni sau flori de sezon. Misiunea lor fiind una singura. Aceea de a infrumuseta tot exteriorul.


amenajari exterioare amenajari exterioare amenajari exterioare

Dam culoare exteriorului cu aceste idei de amenajari

Imaginatia nu are limite atunci cand vine vorba de culoare. De la verdele ierbii si pana la o serie de accesorii colorate, accesorii precum huse pentru mobilier de exemplu, toate contribuie din plin la inveselirea exteriorului. Priviti!

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI