Aranjamente absolut superbe cu flori care ne aduc aminte de vară

Aranjamente absolut superbe cu flori care ne aduc aminte de vară

Visăm cu ochii deschiși la zilele însorite de vară, când păsările ciripesc și florile ne încântă cu frumusețea lor, dar și cu plăceri olfactive.


Am pregătit pentru tine o galerie foto absolut superbă cu plante frumoase și flori colorate pentru a ne aduce aminte de vară.

În fața casei tale poți să poziționezi și hortensii absolut superbe, hortensii care înfloresc bogat, se înalță superb și ne cuceresc privirile. Aceste aranjamente absolut superbe sunt perfecte pentru gospodăria ta.

Florile poziționate în fața casei

Florile poziționate în fața casei tale vor oferi culoare gospodăriei. Acestea îți fac ziua mai frumoasă încă de când pășești în curte, ele fiind ușor de îngrijit deoarece sunt foarte aproape de tine.


În fața casei tale poți planta flori de-a lungul aleii, însă poți opta și pentru a poziționa ghivece cu flori. Atunci când anotimpul cald se apropie este momentul să scoți din casă ghivecele cu muscate, dar și cu alte flori frumoase.

Florile poziționate lângă gard

Dacă vrei ca o serie de plante frumoase să ascundă anumite părți inestetice ale gardului, atunci poți opta pentru a planta florile lângă gard. Mai mult decât atât, lângă gard poți poziționa și ghivece mari cu flori, plante ce au nevoie să fie adăpostite. Acest lucru te va ajuta atunci când vine vorba de zilele ploioase și cu vânt puternic.

Crăița, planta iubitoare de soare, vindecătoare și frumoasă

Gălbeneaua, o plantă anuală cu o mulțime de beneficii surprinzătoare

Mixandra, floarea care cucerește pe toată lumea prin parfumul și frumusețea ei

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI