Balcon mic – Idei de amenajari pentru o oaza de recreere in oras

Balcon mic – Idei de amenajari pentru o oaza de recreere in oras

Nu locuiesti la curte, insa ti-ai dori o oaza de recreere in propria casa? Balconul se poate transforma rapid intr-un astfel de loc. Un spatiu in plus de depozitare, dar si un loc de relaxare pot fi amenajate intr-un balcon mic.


In functie de cum este pozitionat balconul, daca ai parte de suficient de multa lumina aici poti amenaja si o mini gradina de flori. Aranjeaza ghivecele pe orizontala ca sa profiti cat mai mult de spatiul pe care il ai disponibil.

Adauga culoare in acest spatiu

Cu ajutorul corpurilor de decor si cu ajutorul plantelor poti aduce culoare in balconul casei tale. Creeaza un decor superb si alege sa decorezi spatiile astfel incat sa te bucuri de frumusetea lor.

Poti amenaja pe balconul casei tale un mic loc de relaxare si poti sa te bucuri de momentele libere aici la o cafea sau la un ceai.


Creeaza o oaza de recreere cu ajutorul luminilor

Pe timp de seara ai nevoie de corpuri de iluminat pentru a vedea, insa si pentru a crea atmosfera. Chiar daca ai balconul deschis, alege cateva corpuri de iluminat pentru a crea aici o atmosfera absolut superba.

Intimitatea din balconul casei tale poate fi redata atat de ornamente, dar si de lumini. Lumina calda este ceva mai placuta la vedere, pe cand lumina rece este ceva mai puternica, mai energizanta.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI