Bucatarii in nuante pamantii – Spatii superbe, primitoare, prietenoase

Bucatarii in nuante pamantii – Spatii superbe, primitoare, prietenoase

Un spatiu intim, placut, calduros precum este bucataria va fi decorat in nuante pamantii ce creeaza o atmosfera relaxanta. Nuantele ce te duc cu gandul mai aproape de natura pot fi transpuse in bucataria noastra. In acest fel, ne vom bucura de o atmosfera placuta, relaxanta, de un spatiu cu adevarat superb.


Bucataria este incaperea din casa noastra care ne duce cu gandul mai aproape de apropierea din familie. In functie de marimea bucatariei tale, aici gatesti, mananci cu cei dragi sau te bucuri de momentele petrecute gatind. Persoanele pasionate de gatit considera bucataria inima casei.

Amenajarea bucatariei in nuantele pamantului

De la mobilier, pana la decoratiuni sau corpuri de iluminat, toate pot fi alese in culorile pamantului. In acest fel, bucataria ta va fi insufletita de aceste culori ce transmit o atmosfera calda, extrem de placuta.

Culorile pamantului se refera la nuantele calde, acele nuante care au un strop de maro. Indiferent de intensitatea culorilor si de nuanta maroului, toate acestea se numesc culori de pamant.


Printre aceste nuante intalnim si caramiziul, o culoare calda de maro-rostiatic. Este perfecta pentru bucataria ta, dar si pentru alte incaperi din casa.

De asemenea, culoarea ce iti aduce aminte de teracota este si ea o nuanta care poate fi transpusa in design-ul casei tale.

Ocru este o alta culoare galben-bruna, o culoare ce poate fi introdusa cu succes in design-ul bucatariei tale.


Si taupe si bronz sunt culori ce ne aduc aminte de natura, de pamant, culori care pot fi alese pentru mobilierul din bucataria noastra. Inspira-te si tu din aceste nuante pentru a iti decora bucataria, cea mai prietenoasa camera din casa ta.

Trenduri pentru bucatarie ce vor domina piata in anul 2022

Bucatarii elegante, amenajate in nuante de alb, negru si auriu, superbe

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI