Bara pentru prosoape poate fi refolosita in o multime de moduri ingenioase

0
205
bara pentru prosoape

Bara pentru prosoape poate fi refolosita in o multime de moduri ingenioase

Acea bara din metal pentru prosoape poate fi refolosita creativ si util. Cum asa? Va prezentam o multime de moduri pentru a o refolosi, chiar in articolul de mai jos.


Suport pentru accesorii

Aceasta bara din metal poate fi pozitionata pe peretele din dormitorul vostru. Apoi, o puteti folosi pentru a tine accesoriile precum: ochelarii, palariile, dar si bijuteriile si alte accesorii pe care doriti sa le aveti la-ndemana.

Suport pentru unelte

Uneltele pe care le folosim in bucatarie trebuie sa fie usor de accesat pentru noi. De ce? Le folosim foarte des si am pierde o multime de timp stand si cautandu-le prin dulapuri si prin sertare. Alegeti-va uneltele pe care le folositi cel mai des si pozitionati-le pe o astfel de bara de metal, exact ca in poza de mai jos. Pentru un decor fantastic, puteti agata chiar si un ghiveci mic cu flori pe aceasta bara.

Suna bine, nu-i asa? Voua va plac ideile din articolul de astazi?


Cuier pentru intrare

Cu ajutorul unor material textile, puternice, dar si cu ajutorul unei bare pentru prosoape, poti realiza si tu un astfel de cuier pentru intrarea casei tale. Este simplu de facut, poti tine pantofii, sandalele si orice alta incaltaminte organizata si este atat de ieftin! Fie ca vrei sa il realizezi pentru intrarea din casa ta sau chiar pentru a tine pantofii organizati intr-un dressing, aceasta idee poate fi pusa in aplicare oriunde. Mai mult decat atat, daca pui cateva carlige pe aceasta bara si o fixezi mai sus pe perete, o poti folosi si pe post de cuier. Agata acolo gecile, paltoanele si esarfele atunci cand vii de afara. De asemenea, este un loc foarte bun si pentru a tine umbrela, nu-i asa?

sursa foto