Bucatarie foarte mica amenajata cu stil, eleganta si foarte practice

0
261

Bucatarie foarte mica amenajata cu stil, eleganta si foarte practice

O bucatarie foarte mica poate fi amenajata cu ajutorul sfaturilor din acest articol, astfel incat sa te bucuri de o bucatarie mica, dar amenajata absolut superb. Cu totii visam la o casa amenajata astfel incat sa fie pe placul nostru, dar si astfel incat aceasta sa se incadreze in tendintele actuale. Ei bine, bucataria este una dintre acele camere pe care ne dorim sa o amenajam la standarde cat mai inalte.


Bucataria este inima casei noastre, locul unde pregatim mancarea si locul unde bem cafeaua sau ceaiul impreuna cu cei dragi. Este o incapere unde te poti relaxa, dar unde si poti munci.

Aceasta incapere trebuie amenajata astfel incat toate lucrurile sa poata fi depozitate practic si eficient, dar si astfel incat sa avem suficient loc pentru a gati.

Mareste vizual incaperea

Foloseste nuante deschise pe care le poti utiliza atunci cand vine vorba de mobilier, dar si cand vine vorba de peretii incaperii incaperii tale. De asemenea, lasa lumina naturala sa patrunda in incapere astfel incat sa te bucuri de o camera cat mai luminoasa.


Cu totii ne dorim sa avem o incapere cat mai spatioasa, avem nevoie si de spatii de depozitare. De aceea, este important sa comandam mobila pentru ca ea sa acopere tot spatiul ramas liber. Dulapurile inchise sunt ideale pentru o bucatarie micuta, dar amenajata eficient.

Adauga cateva plante

Plantele fac ca orice incapere sa fie mai frumoasa. De aceea, te sfatuim sa adaugi si tu cateva plante verzi in bucataria ta.

In plus, daca in aceasta incapere ai lumina suficient de buna, ar fi pacat sa nu profiti de acest lucru. Poti sa pozitionezi o planta verde, cu frunze mari, chiar pe frigiderul tau.


Bucatarii extrem de micute, amenajate creativ si cu un strop de culoare

sursa foto: Pinterest