Căbănuțe din lemn superbe care îți oferă acel sentiment de liniște și pace

Căbănuțe din lemn superbe care îți oferă acel sentiment de liniște și pace

Aceste căbănuțe din lemn îți oferă un sentiment plăcut de liniște, pace sufletească și sunt ideale pentru momente de relaxare împreună cu cei dragi.


O cabană din lemn este, prin definiție, un loc ce îți aduce liniște și pace, un loc unde vrei să te relaxezi în vacanță împreună cu cei dragi. Dacă plănuiești să construiești un astfel de loc, amenajarea acesteia poate fi extrem de important astfel încât să te bucuri de un decor cu adevărat relaxant.

Alege piatra naturală pentru a fi integrată în decor

Piatra naturală este un material luat din natură, un material care inspiră cel mai mult ideea de vacanță, alături de lemn. Combinarea acestor două elemente din natură te ajută să aduci un pic din pădure, din mediul înconjurător, chiar în casa ta.

În ceea ce privește piatra, poți opta pentru pereții interiori realizați din piatră naturală, un pilon îmbrăcat în piatră, dar și elemente ce fac parte din construcție realizate tot din piatră.


Optează pentru ferestre mari

Dacă ești în punctul construcției unei astfel de cabane de kemn, ferestrele mari sunt ideale pentru a lăsa lumina naturală să intre cat mai mult în interiorul casei tale. Mai mult decât atât, te poți bucura de peisajul absolut superb.

În zilele friguroase de iarnă poți stai lângă șemineu, la căldură, privind pe fereastră peisajul încântător.

Amenajarea unei mici terase

În exteriorul casei poți opta pentru o mică prelungire a acesteia cu ajutorul unei terase relaxante. Aici poți poziționa seturi de mobilier de exterior din ratan, mobilier care este potrivit pentru a sta în aer liber.


Veranda casei tale poate să aibă și un leagăn din lemn masiv, relaxant, în leagăn care te transpune direct cu gândul într-o vacanță de vis.

Construirea cabanei cu etaj

Dacă ai această posibilitate, construcția se poate extinde și în sus. Acest lucru îți va oferi nu doar o priveliște deosebit de frumoasă, dar și mai mult loc pentru un dormitor în plus sau o baie construită în mansardă.

Mai mult decât atât, etajul poate fi un spațiu în plus ideal pentru musafirii tăi.


Șemineul nu trebuie să lipsească

Există câteva elemente în care nu trebuie să lipsească din construcția unei cabane din lemn. Unul dintre acele elemente importante este șemineul.

Acesta poate fi din lemn, metal sau piatră. Indiferent de materialul pe care îl alegi, în jurul șemineului gravita întreaga atmosferă a locuinței. Aici te poți aduna împreună cu familia ta la un ceai cald, bucurându-te de atmosfera plăcută, confortabilă.

Spatii de vis unde ar fi ideal sa iti petreci timpul iarna, relaxandu-te

Design rustic pentru dormitor – De la incaperi mici la spatii impresionante

Mobilier rustic deosebit pentru o bucatarie absolut superba

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI