Despre casele modulare – Modele, avantaje, dezavantaje si preturi

Despre casele modulare – Modele, avantaje, dezavantaje si preturi

Casele modulare sunt constructii moderne, rezistente, o solutie sigura pentru cei ce nu doresc sa se complice si isi doresc o varianta mai ieftina decat o casa traditionala.


Aceste case modulare se mai numesc si case prefabricate. Sunt, asa cum le spune si numele, case ce se construiesc in fabrica. Tocmai din cauza ca ele sunt realizate in fabrica, aici nu exista riscul unor costuri suplimentare, asa cum se intampla in cazul caselor traditionale.

Casele modulare sunt deosebit de frumoase, sunt unice si, trebuie sa recunoastem, sunt ceva nemaintalnit deoarece popularitatea lor nu a crescut atat de mult.

Avantajele caselor modulare

In ceea ce priveste avantajele acestor case, pe langa costul mai scazut decat al celor traditionale, se enumara si alte cateva avantaje.


Se construiesc rapid, pot fi realizate diferit, in functie de dimensiuni si de proiect, dar si de dorintele tale. Mai mult decat atat, constructia casei se poate face in orice anotimp, spre deosebire de casele traditionale. De asemenea, casa poate fi construita pe orice tip de teren, iar acesta este un alt avantaj important. Poti sa o construiesti cu sau fara etaj, asamblarea se face cand vreti si este ideala si pentru familiile mari.

Un alt avantaj al acestor case modulare este faptul ca aici nu vor exista situatii neplacute precum santiere, mult deranj sau alte astfel de situatii neprevazute.

Casele modulare sunt mai bine organizate decat cele clasice. Constructia este unitara, echilibrata, iar acest lucru o face atractiva. Sunt ideale pentru cei ce iubesc un design minimalist, simplu, dar elegant si frumos, in acelasi timp.


Casele modulare si dezavantajele lor

Casele modulare pot avea si cateva dezavantaje. Printre acestea se enumera faptul ca este greu de pozitionat o astfel de casa intr-o zona ce nu are acces rutier deoarece transportul este dificil.

De asemenea, o casa modulara poate fi mai ieftina decat una traditionala. Cu toate acestea, daca proiectul este complex, atunci o casa mare, cu etaj, poate sa treaca si de 300.000 euro.

Ai grija sa stabilesti un buget initial inainte de a incepe sa cauti oferte de la producatorii de case modulare.


Pretul caselor modulare

In ceea ce priveste pretul, acesta este relativ si depinde de calitatea materialelor, dar si de calitatea constructiei. Nu uita ca la aceste costuri initiale se adauga si costurile pentru instalatii electrice, sanitare, dar si tubulatura. De aceea, tine cont de toti acesti factori atunci cand vine vorba de pretul unei astfel de case modulare.

Ia in considerarea toti acesti factori inainte de a alege o casa modulara. Tine cont ca si pretul poate varia, ca la orice alt proiect, insa nu atat de mult pe cat o face pretul unei case traditionale.

Descopera si aceasta biserica veche din Chicago transformata intr-o locuinta eclectica

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI