Cele mai frumoase 24 idei de amenajari exterioare cu bucatarii de vara

Cele mai frumoase 24 idei de amenajari exterioare cu bucatarii de vara

Nicidecum nu ne-am dorit sa incepem comentariul cu o intrebare, pe care v-am mai adresat-o de altfel intr-un alt articol de-al nostru, dar pentru ca are legatura cu subiectul de astazi, va invitam sa ne spuneti daca si pentru voi bucataria reprezinta incaperea in care va petreceti cea mai mare parte a timpului. Intuind raspunsul vostru, vom trece direct la ideile de amenajari exterioare pe care vi le-am pregatit, cu diferenta ca acum ne-am gandit la bucatariile amenajate in exteriorul casei sau cu alte cuvinte, bucatarii de vara.


Bucataria de vara are avantajul de a ne scuti, pe toata perioada anotimpului calduros, de a mai gati in casa si de a fi nevoiti sa punem in functiune instalatia de aer conditionat, stiut fiind faptul ca atunci cand folosim cuptorul se ridica si gradele din locuinta. Iar cine a avut ideea de a scoate afara bucataria, la propriu, noi spunem ca a avut o idee buna.

Asadar, cine si-a propus sa-si construiasca o astfel de dependinta in aceasta primavara, se poate inspira pe indelete din aceste idei de amenajari exterioare.

Construite intr-un stil elegant si modern dar si simplu, bucatariile de vara se incadreaza perfect in decorul oricarei curti, dovedindu-si utilitatea din primavara si pana la sfarsitul toamnei, atunci cand toate proviziile pregatite pe plita de afara vor sta frumos pe rafturi in camara.


Exprimandu-ne o parere personala, astfel de amenajari sunt cat se poate de incantatoare, desi preferatul nostru ramane tot stilul clasic, stil care ne intareste si mai mult covingerea ca acasa inseamna cel mai confortabil loc.

Dar ne plac si bucatariile de vara amenajate cu piatra decorativa, si desi pare un material putin cam rece din punct de vedere al design-ului, in combinatie cu lemnul arata ca doua elemente care se imbina perfect. Priviti!

amenajari exterioare

amenajari exterioare

amenajari exterioare

amenajari exterioare

 

 

sursa foto  


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI