Coji de oua – 4 proiecte DIY. Migala, precizie sau rabdare?

Coji de oua – 4 proiecte DIY. Migala, precizie sau rabdare?

Coji de oua, de obicei le folosim in gradina sau le aruncam.


Toata lumea cunoaste utilitatea cojilor de oua. Se folosesc in gradina la starpirea daunatorilor sau pentru fertilizarea pamantului de la flori, dar ca sa le folosesti la decorarea obiectelor, n-am auzit niciodata. Dar, spre surprinderea noastra, am aflat ca se pot folosi si in proiecte de tip Do It Yourself, proiecte pe care vrem sa vi le impartasim si voua. Iar dupa ce veti urmari aceste ideile creative,cu siguranta ca nu le veti mai arunca. Iata despre ce e vorba.

Insa mai inainte de toate trebuie sa va avertizam ca e nevoie, nu de multa rabdare ci de foarte multa rabdare, pentru a realiza astfel de decoratiuni, tocmai pentru ca implica multa migala si precizie deopotriva. Imaginati-va cum ar fi sa luati fiecare bucatica de coaja cu o penseta. Greu de raspuns.

Cum spuneam, in afara de coji de oua mai aveti nevoie doar de cateva accesorii, cum ar fi lipiciul, o penseta si obiectele pe care vreti sa le decorati, iar ramele foto par cele mai potrivite pentru asa ceva, dar si obiectele din ceramica. Iata!


coji de oua 2

coji de oua 3

coji de oua 4

coji de oua 1

via

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI