Cum decoram ghivecele cu sparturi de mozaic – 21 de idei de obiecte decorative

Cum decoram ghivecele cu sparturi de mozaic – 21 de idei de obiecte decorative

Nu ar trebui sa va intristati atunci cand, neintentionat bineinteles, ati spart o farfurie din setul preferat, deoarece puteti decora ghivecele pentru flori cu cioburile rezultate in urma unei astfel de intamplari neasteptate. Asadar, iata un mod interesant de a le folosi la realizarea de obiecte decorative spectaculoase, chiar daca este vorba doar despre a decora niste simple ghivece din ceramica.


Prin urmare, daca vreti sa aflati cum puteti asambla micile bucati de ceramica, ceea ce nu-i prea greu, spunem noi, in asa fel incat la final sa va puteti lauda cu niste obiecte decorative colorate, va invitam sa urmariti ideile din imaginile de mai jos.

Asadar daca vreti sa va puneti imaginatia si creativitatea la incercare, si intamplarea face sa aveti si sparturi de mozaic la indemana, luati ghivecele ramase goale, desenati un model oarecare si lipiti-le cu ajutorul unui praf achizitionat din magazinele care comercializeaza materiale pentru constructii, altfel spus gips.

Pentru a realiza diverse modele, precum petale de flori, va sfatuim sa utilizati o unealta, pe care noi o cunoastem sub denumirea de ciupitor, insa nu uitati de ochelarii de protectie.


Odata realizate piesele care compun o floare, spre exemplu, va puteti juca cu imaginatia realizand o multime de combinatii de colori, lipindu-le pur si simplu intre ele. Golurile ramase dupa asamblarea lor le puteti umple cu un amestec realizat din gips si apa.

Speram sa va placa aceste idei creative, de aceea va invitam sa le urmariti, si de ce nu sa va inspirati din ele pentru a va crea propriile decoratiuni. Priviti!

obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorativeIdei de a decora folosind cochilii de scoici.


obiecte decorative

Idei de a recrea modele.

Idei de a decora ghivecele mari.

Idei de a decora cu modele din fundite.


Idei de a obtine decoratiuni cu flori colorate.

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI