Cum putem construi ghivece suspendate cu o căptușeală corespunzătoare

Cum putem construi ghivece suspendate cu o căptușeală corespunzătoare

Ghivecele suspendate pot transforma fațada casei, un gard gol din spatele grădinii, sau terasa din curtea ta. Acestea, împreună cu florile colorate din ele, sunt soluția perfectă pentru a înfrumuseța spațiul.


Există mai multe opțiuni pentru coșurile suspendate și căptușeala lor, așa că tot ce trebuie să faci este să le alegi pe cele potrivite pentru tine.

Alegerea unui coș suspendat

Pentru a construi astfel un astfel de ghiveci suspendat, trebuie să cumperi un coș suspendat din metal. Alege unul care are lanțurile de atârnarea detașabile. În acest fel, îți va fi mult mai ușor când plantezi. Poți planta foarte simplu, fără să fie nevoie să lucrezi în jurul lanțurilor, iar plantele nu pot fi deteriorate.

După ce ai ales coșul potrivit pentru tine, trebuie să îi construiești căptușeala.


Căptușeala potrivită pentru acest tip de ghiveci

Măsoară coșul din metal înainte de a cumpăra căptușeala. Dacă apreciezi din ochi, poți greși și nu vei avea suficient material.

Pentru plantările rapide, alege o căptușeală din lână, spumă poliuretanică sau carton perforat.

Căptușelile din carton se livrează deseori cu deschizături pentru plantare gata făcute. Pot fi folosite rapid, dar ele limitează ceea ce faci. Cartonul, de asemenea, are tendința să nu se așeze în coș exact așa cum îți dorești.


Căptușeli reciclate pentru ghivece suspendate

Ca alternativă la fibra de cocos sau la căptușeli artificiale poți folosi bucăți tăiate rotund din pulovere sau jachete vechi. Ideală este lâna veritabilă, care ulterior va putrezi în mod natural în grămadă de compost.

Aceste ghivece suspendate sunt absolut superbe și vor arăta bine în orice spațiu, indiferent dacă vorbim despre o terasă sau despre curtea casei tale.

Ghivece suspendate cu flori captivant de frumoase, atragatoare

Esteticul si practicul se reunesc in Kokedama, aceste minigradini suspendate

14 Modalitati unice de a aranja ghivecele suspendate cu flori colorate

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI