Ghivece suspendate cu flori captivant de frumoase, atragatoare

Ghivece suspendate cu flori captivant de frumoase, atragatoare

Avantajul acestor ghivece suspendate este ca pot fi pozitionate in multe spatii din gospodarie. Florile fiind pozitionate mai sus decat nivelul privirii, vor iesi in evidenta intr-un mod placut.


De la muscate, petunii, begonii, floarea de ceara, toate aceste plante sunt ideale pentru a fi crescute in ghiveci. Plantele ne fac gospodaria mai frumoasa, iar ingrijirea lor este benefica pentru noi caci ne ajuta sa ne bucuram de o casa mai colorata.

Floarea de ceara, o planta perfecta pentru a fi crescuta in ghiveci

Floarea de ceara sau Hoya este o planta ce are nevoie de apa doar din cand in cand. O floare frumoasa, o floare care are nevoie de conditii potrivite pentru a inflori frumos si sanatos.

Este o planta ideala pentru interior, dar si pentru exterior. In functie de soiul ales, floarea de ceara te poate bucura cu flori frumoase in orice sezon. Planta este cataratoare, insa se descurca foarte bine si intr-un ghiveci mare, ideal pentru radacinile ei.


Floarea de ceara – O planta in ghiveci superba, ce se ingrijeste foarte usor

Brandusele, flori frumoase si usor de ingrijit

Brandusele sunt flori ce se enumera printre cele mai frumoase plante de primavara. Acestea se inmultesc prin intermediul bulbilor si se ingrijesc cu un minimum de atentie. Brandusele sunt plante care au nevoie de un sol plin de substante nutritive.

Pentru ca florile sa creasca frumos si frumusetea sa se exteriorizeze prin frunze, colorit si flori, atunci brandusele vor avea nevoie sa isi ia puterea din sol. Ai grija sa alegi sol de calitate din magazinele de specialitate. De asemenea, ghiveciul este si el un factor important atunci cand vine vorba de florile tale. Ai nevoie de un ghiveci suficient de mare, ghiveci care sa cuprinda intreaga radacina a florii tale.

Narcisele, flori frumoase si gingase

Alte flori frumoase ce pot fi plantate in ghiveci sunt narcisele. Acestea sunt flori de primavara cu adevarat frumoase, flori ce au nevoie de o temperatura de minimum 10 grade Celsius.


In ceea ce priveste udarea, narcisele prefera un sol umed. De aceea, udarea se face moderat, insa tine cont de faptul ca apa nu trebuie sa balteasca in ghiveci.

In perioada de inflorire a acestei frumoase plante este important sa tii cont ca temperatura trebuie sa fie moderat-redusa. De asemenea, daca tija florala s-a uscat, acum este momentul sa muti planta intr-un ghiveci mai mare. Ai optiunea si de a muta acum planta in gradina ta, daca ai suficient de mult spatiu si daca iti doresti acest lucru.

Despre udarea plantelor, procesul care le mentine sanatoase si frumoase

Sfaturi utile pentru amenajarea unei curti cat mai frumoase, o gospodarie armonioasa

 

DCIM100SPORT

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI