Cum realizam un cos din sfoara pentru rufe – Idei creative DIY

Cum realizam un cos din sfoara pentru rufe – Idei creative DIY

Printre multitudinea de lucruri pe care cineva si le poate realiza si singur sunt acele cosuri pentru rufe, confectionate din sfoara, fara cusaturi si fara tras la masina. Dar de ce fara cusaturi si fara tras la masina? Deoarece, daca ar fi sa ne apucam si noi de un astfel de cos din sfoara, cu siguranta ca ne-am lasa pagubasi din prima, gandindu-ne desigur ca vom avea nevoie si de o masina de cusut si de cine stie cate si mai cate alte lucruri.


Insa privind proiectele de astazi, in care nu e nevoie decat de sfoara, lipici si un vas dupa care sa dam forma cosului, le-am putea incadra cu succes in categoria celor usor de realizat.

Dar si mai simplu ar fi sa luam vechiul cos de rufe pe care sa-l infasuram cu sfoara sau cu siret colorat, exact ca cel din imaginile de astazi.

Tutorialele de astazi va arata fiecare etapa pe care ar trebui sa o parcurgeti pana la finalizarea proiectului, prin urmare nu mai e nevoie de nici un comentariu din partea noastra.


Daca v-a placut ideea de astazi si aveti cele necesare realizarii unui astfel de proiect ,nu mai stati pe ganduri si apucati-va de treaba.

cos din sfoara 1

cos din sfoara 2

cos din sfoara 3

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI