Cum sa amenajam o camera de vis pentru adolescentele noastre

Cum sa amenajam o camera de vis pentru adolescentele noastre

Daca aveti copii, cu siguranta stiti cum este ca ei sa aiba o personalitate foarte puternica si sa isi doreasca ceva foarte tare, incat sa va determine si pe voi, ca parinti sa cedati in fata rugamintilor pe care le au. In ceea ce priveste camera lor, cei mici isi doresc o culoare anume pentru pereti, mobila de un anumit fel si postere cu idolii lor pe perete. Va sfatuim sa le faceti o surpriza si, folosind hartie foto, sa le scoateti celor mici la imprimanta poze cu toti cei pe care ei ii iubesc si ii admira. In ceea ce priveste redecorarea si aranjarea ornamentelor si obiectelor de decor, trebuie sa incercam sa ii impacam pe ce mici, dar si sa le amenajam o camera practica, in care ei sa isi poata desfasura activitatea si in care sa poata invata.


Amenajeaza o camera de vis, confortabila si placuta pentru copilul tau. Haideti sa vedem impreuna 30 de idei fabuloase, in acest articol, de unde ne putem inspira si noi.

Axeaza-te pe nuantele de mov

Nu tuturor le place culoarea mov, insa daca va doriti o camera in nuante de mov, trebuie sa stiti ca aceasta culoare este rezultatul a doua culori primare: albastru si rosu. Pentru a avea o incapere frumoasa, va sfatuim sa imbinati movul cu rosu. Daca alegeti sa decorati camera folosind mov si albastru, de exemplu, veti combina doua culori reci si rezultatul nu va fi prea placut.

Incercati sa temperati culoarea mov folosind putin rosu si poate cateva elemente crem sau de alta culoare neutra. Veti vedea ca rezultatul va fi remarcabil!


camera-de-vis-1

camera-de-vis-2

camera-de-vis-3

camera-de-vis-4

Reguli de baza

Vom avea grija ca in camera adolescentilor nostri sa existe un spatiu pentru studiu, un spatiu pentru relaxare si un spatiu pentru odihna. In locul in care alegeti sa le redecorati biroul, aveti grija ca toate accesoriile de care cei mici au nevoie sa fie la-ndemana lor. Chiar daca ii ajutam noi sa le achizitionam acele cartuse imprimanta, noi vom avea grija ca ei sa se descurce singuri atunci cand vor sa le schimbe.

Prin cateva reguli simple, cum ar fi responsabilizarea celor mici si lasarea acestora pentru a lua deciziile, putem sa ii ajutam sa se maturizeze mai repede si sa aiba simtul raspunderii.

camera-de-vis-5

Camera din poza de mai jos este amenajata intr-un stil simplu, minimalist, cu doar cateva rafturi pe perete, un pat de o persoana si un birou simplu. Voua cum vi se pare?


camera-de-vis-6

camera-de-vis-7

camera-de-vis-8

camera-de-vis-9

camera-de-vis-10

camera-de-vis-11

camera-de-vis-12

camera-de-vis-13

camera-de-vis-14

camera-de-vis-15

camera-de-vis-16

camera-de-vis-17

camera-de-vis-18

camera-de-vis-19

camera-de-vis-20

camera-de-vis-21

camera-de-vis-22

camera-de-vis-24

camera-de-vis-25

camera-de-vis-26

camera-de-vis-27

camera-de-vis-28

camera-de-vis-29

camera-de-vis-30

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI