Cum sa aranjezi florile pe terasa casei tale – Decoratiuni superbe

0
15201
terasa casei tale

Cum sa aranjezi florile pe terasa casei tale – Decoratiuni superbe

Aranjamentele de flori de pe terasa casei tale pot sa faca o prima impresie deosebit de buna musafirilor tai. De asemenea, te vei bucura si tu zilnic de frumusetea lor.


Am pregatit pentru voi o serie de proiecte din care sa va inspirati. Alegeti ce idei se potrivesc pentru casa voastra si puneti-le in aplicare pentru a fi zilnic intampinati de aceste frumoase flori.

Daca ai nevoie de si mai multa inspiratie, te poti inspira din aceste modalitati deosebite de a decora terasa din fata casei tale, dar si din aceste decoratiuni care anima si personalizeaza spatiul din fata locuintei tale.

Toate aceste idei, impreuna cu galeria foto de mai jos, va vor inspira pentru a redecora acest loc. Timpul petrecut in curtea voastra va fi si mai frumos daca alocati resursele de efort pentru a redecora acest loc intr-un mod superb si practic.


Florile din fata casei, un prim impact deosebit

Fie ca ai musafiri sau ca vrei ca tu si cei dragi sa fiti intampinati zilnic de astfel de aranjamente, nimic nu este mai potrivit decat un ghiveci cu flori bogate. De asemenea, poti opta si pentru cateva vaze cu flori deosebite. Pentru a nu rupe florile din gradina ta, poti opta pentru aranjamente din flori artificiale. Unele dintre aceste decoratiuni sunt atat de frumoase si atat de bine lucrate, incat par a fi reale.

Alege plante verzi, rezistente si bogate

Daca nu esti neaparat un fan al florilor colorate, poti opta pentru plante verzi. Acestea sunt alese, de obicei, in birouri si sunt iubite pentru nuantele de verde pe care le au. De asemenea, plantele verzi sunt populare datorita rezistentei pe care o au. Nu sunt deloc pretentioase, astfel ca sunt perfecte pentru cei ce nu aloca foarte mult timp ingrijirii florilor.

sursa foto: Pinterest