Idei creative pentru a refolosi ramele din lemn

Idei creative pentru a refolosi ramele din lemn

Ramele vechi din lemn au o forma dreptunghiulara sau patrata, lucru care ne poate servi drept avantaj deoarece putem sa le folosim pentru diferite idei creative in casa.


De exemplu, un proiect care pe noi ne-a impresionat este acela cu realizarea unui suport pentru prosoapele din  baie, din rame vechi de la poze sau diferite tablouri. Acel suport vintage schimba aerul incaperii si transforma design-ul in unul de vis. Ati avea curaj sa puneti un astfel de suport in baia voastra?

De asemenea, suporturile pentru bijuterii pot, la fel de bine, sa fie realizate cu ajutorul unei astfel de rame. Daca aveti bijuterii care nu sunt din aur sau argint, este important sa nu le inchideti intr-o cutie unde nu pot avea aer deoarece se oxideaza si se strica. Pentru a le pastra frumoase pe o perioada lunga de timp, depozitati aceste bijuterii pe un suport in aer liber. Idei pentru un astfel de suport gasiti in urmatorul articol, de unde speram ca va puteti inspira si voi.

Va invitam sa urmariti urmatoarele idei din acest articol si sa ne spuneti daca ati dori si voi sa puneti o idee in aplicare. Daca da, care ar fi acea idee? Desigur, cei dintre voi care au fost mai curajosi si deja au reciclat si refolosit ramele vechi in proiecte noi, asteptam si noi poze cu aceste proiecte.


Va dorim spor la treaba!

Idei creative (2)

Idei creative (3)

Idei creative (4)

Idei creative (5)

Idei creative (6)

Idei creative (7)

Idei creative (8)

Idei creative (9)

Idei creative (10)

Idei creative (11)

Idei creative (12)

Idei creative (13)

Idei creative (14)

Idei creative (15)

Idei creative (16)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI